וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגת בראוני של מאפיית מרגוזה יפו

את הבראוני של מאפיית מרגוזה יפו אפשר לאחסן בטמפרטורת החדר במשך שבוע, אך אחסון בקירור יאריך את חייה

מתכון מאת: באדיבות מאפיית מרגוזה יפו, מערכת וואלה

עוגת בראוני של מאפיית מרגוזה. אפיק גבאי
עוגת בראוני של מאפיית מרגוזה

מצרכים למתכון

  • להכנת 3 תבניות אינגליש קייק:
  • 290 גרם שוקולד מריר
  • 290 גרם חמאה
  • 380 גרם סוכר
  • 240 גרם קמח
  • 300 גרם ביצים (5 ביצים מספר 3)

אופן ההכנה

  • 1. ממיסים במיקרו את החמאה והשוקולד, ומערבבים למסה אחידה. חשוב לא לכוון את המיקרוגל לעוצמה הגבוהה ביותר. מתחילים בדקה, עוצרים ומערבבים – הערבוב ימנע מהשוקולד להישרף. ממשיכים להמיס במידת הצורך, עוצרים מדי פעם ובודקים.
  • 2. מערבבים את הקמח והסוכר יחד, ומוסיפים למסת השוקולד.
  • 3. מערבבים את שתי המסות: זו של השוקולד וזו של הקמח, ולבסוף מוסיפים את הביצים ומערבבים למסה הומוגנית.
  • 4. שוקלים 500 גרם מהתערובת, ומעבירים לתבנית של 20 ס"מ. חוזרים על הפעולה עם עוד 2 תבניות.
  • 5. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות, במשך 45 דקות .
  • * אפשר לקשט בעיגולי שוקולד מלמעלה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully