- 1. ממיסים במיקרו את החמאה והשוקולד, ומערבבים למסה אחידה. חשוב לא לכוון את המיקרוגל לעוצמה הגבוהה ביותר. מתחילים בדקה, עוצרים ומערבבים הערבוב ימנע מהשוקולד להישרף. ממשיכים להמיס במידת הצורך, עוצרים מדי פעם ובודקים.
-
- 2. מערבבים את הקמח והסוכר יחד, ומוסיפים למסת השוקולד.
-
- 3. מערבבים את שתי המסות: זו של השוקולד וזו של הקמח, ולבסוף מוסיפים את הביצים ומערבבים למסה הומוגנית.
-
- 4. שוקלים 500 גרם מהתערובת, ומעבירים לתבנית של 20 ס"מ. חוזרים על הפעולה עם עוד 2 תבניות.
-
- 5. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות, במשך 45 דקות .
-
- * אפשר לקשט בעיגולי שוקולד מלמעלה