כיכר "גבינה" טבעונית מאגוזי מקדמיה

כן, זה נשמע מוזר, אבל לשם יצירת הגבינה הטבעונית הזאת יש להשתמש בגלולה מפורקת של מולטי ויטמין פרוביוטי. כדאי גם להצטייד בסלסילת קש שתיתן ל"גבינה" צורה נאה

מתכון מאת: אביבית פריאל, מערכת וואלה!
מסעדת אזוריה. אפיק גבאי
מסעדת אזוריה

מצרכים

  • לכיכר אחת:
  • 2 כוסות אגוזי מקדמיה
  • 1 כוס (330 מ"ל) מים
  • כף מיץ לימון
  • 1/2 כפית מלח
  • גלולה אחת של מולטי ויטמין פרוביוטי
  • 1/2 כפית אגוז מוסקט טחון

אופן ההכנה

  • 1. טוחנים את האגוזים עם המים, האבקה מתוך הגלולה, הלימון והתבלינים.
  • 2. מעבירים לסלסלת קש קטנה מרופדת בבד סינון, ומכניסים למקרר ל-12 שעות לפחות.
  • 3. אם רוצים טעם עמוק יותר של גבינה מיושנת, מייבשים את כיכר הגבינה בתנור בטמפרטורה של 50 מעלות, עם דלת פתוחה מעט, למשך 6-8 שעות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully