וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קבב ריקוטה ברוטב יוגורט

מתכון של יניב פרטוש לכבוד פסטיבל התבלין

מתכון מאת: מערכת וואלה!

קבב ריקוטה  - מתכון של יניב פרטוש לכבוד פסטיבל התבלין.
קבב ריקוטה - מתכון של יניב פרטוש לכבוד פסטיבל התבלין

מצרכים למתכון

  • 2 חבילות גבינת ריקוטה (מומלץ ריקוטה "גד")
  • צרור עלי מרוה אננס
  • צרור עלי נענע
  • 2-3 גבעולי טרגון
  • 1/2 כוס פירורי לחם
  • 1 ביצה
  • מלח
  • פלפל לבן
  • מעט קמח לקימוח
  • שמן לטיגון חצי עמוק
  • צרור גדול של עלי מיזונה להגשה (לא חובה)
  • לרוטב:
  • 1 כוס יוגורט עזים (מומלץ יוגורט עזים "גד")
  • 1/4 כוס טחינה גולמית
  • 2 כפות זעתר טרי

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל חומרי הקבב, יוצרים קבבים קטנים ומקמחים קלות.
  • 2. מטגנים בשמן חם חצי עמוק כ-2 דקות מכל צד, מוציאים לנייר סופג. במקביל מערבבים את כל חומרי הרוטב טועמים ומשפרים טעם.
  • 3. לפני ההגשה מסדרים את "הקבבים" על מצע של עלי מיזונה טריים ומגישים בליווי רוטב היוגורט.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully