פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      קבב ריקוטה ברוטב יוגורט

      כן, אתם קוראים נכון- קבב לא חייבים תמיד להכין רק מבשר. מחלבות "גד" ו"חישתיל" מראות לכם כיצד להכין קבב מגבינת ריקוטה, המגיע על רוטב יוגורט וטחינה.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      קבב ריקוטה - מתכון של יניב פרטוש לכבוד פסטיבל התבלין (יח
      קבב ריקוטה - מתכון של יניב פרטוש לכבוד פסטיבל התבלין (יח"צ)

      מצרכים

      • 2 חבילות גבינת ריקוטה (מומלץ ריקוטה "גד")
      • צרור עלי מרוה אננס
      • צרור עלי נענע
      • 2-3 גבעולי טרגון
      • 1/2 כוס פירורי לחם
      • 1 ביצה
      • מלח
      • פלפל לבן
      • מעט קמח לקימוח
      • שמן לטיגון חצי עמוק
      • צרור גדול של עלי מיזונה להגשה (לא חובה)
      • לרוטב:
      • 1 כוס יוגורט עזים (מומלץ יוגורט עזים "גד")
      • 1/4 כוס טחינה גולמית
      • 2 כפות זעתר טרי

      אופן ההכנה

      • 1. מערבבים את כל חומרי הקבב, יוצרים קבבים קטנים ומקמחים קלות.
      • 2. מטגנים בשמן חם חצי עמוק כ-2 דקות מכל צד, מוציאים לנייר סופג. במקביל מערבבים את כל חומרי הרוטב טועמים ומשפרים טעם.
      • 3. לפני ההגשה מסדרים את "הקבבים" על מצע של עלי מיזונה טריים ומגישים בליווי רוטב היוגורט.

      מתכונים נוספים

      קבב ריקוטה ברוטב יוגורט
      הולך טוב עם בירה...
      אזהרה: מכיל אלכוהול - מומלץ להימנע משתייה מופרזת

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -