וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

גלילות חצילים וגבינת שמנת

מנה ראשונה נפלאה וקלה להכנה של חצילים במילוי גבינת שמנת

מתכון מאת: מערכת וואלה

אלי שרם הפקות

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות
  • 1 חציל גדול (או 2 קטנים)
  • 5 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 3 גבעולי תימין
  • למלית:
  • 1 גבינת שמנת 23.5 אחוז עם תבלינים ועשבי תיבול
  • לסלסה:
  • 4 עגבניות קצוצות או מרוסקות
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1/2 פלפל צ'ילי קצוץ (לא חובה)
  • 1/2 כפית אורגנו
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  • 2. פורסים את החציל לפרוסות אורך בעובי 1 ס"מ, מניחים אותן בתבנית עם נייר אפיה ומברישים בשמן זית.
  • מתבלים במלח, פלפל ותימין.
  • 3. אופים את פרוסות החציל 20-25 דקות או עד לריכוך והזהבה. מצננים.
  • 4. בינתיים מערבבים את חומרי הסלסה.
  • 5. ממלאים את פרוסות החציל: מעבירים את הגבינה לשקית זילוף, מזלפים גבינה לרוחב הפרוסה בחלק הצר שלה ומגלגלים עד הסוף. מניחים בכלי הגשה ומכינים כך את כל הגלילות.
  • 6. מגישים בטמפ' החדר לצד הסלסה.
  • טרין גבינה בעטיפת חצילים

  • לזניה במילוי חצילים וגבינות

  • ספרינג רול ממולא בסלמון

  • פלפלים קלויים ממולאים

  • פלפלים קטנים ממולאים

  • פרוסות חציל עם בשר ברוטב עגבניות

  • סיר‭ ‬מניפות‭ ‬כרוב‭ ‬ממולאות

  • ספרינג רול עם רוטב חמאת בוטנים

  • עלי לשון הפר ממולאים בורגול

  • ארטישוק ממולא

  • כרוב ממולא (מלפוף) בסגנון חאלבי

  • בצלים ממולאים תרד וחיטה

  • חצאי ארטישוק במילוי בשר

  • בורקס קון וובוס חמינדוס

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully