מתכונים חמים

גלילות חצילים וגבינת שמנת

מנה ראשונה נפלאה וקלה להכנה של חצילים במילוי גבינת שמנת

מתכון מאת: מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

(אלי שרם הפקות

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-4 מנות
  • 1 חציל גדול (או 2 קטנים)
  • 5 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 3 גבעולי תימין
  • למלית:
  • 1 גבינת שמנת 23.5 אחוז עם תבלינים ועשבי תיבול
  • לסלסה:
  • 4 עגבניות קצוצות או מרוסקות
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1/2 פלפל צ'ילי קצוץ (לא חובה)
  • 1/2 כפית אורגנו
  • מלח ופלפל שחור
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  • 2. פורסים את החציל לפרוסות אורך בעובי 1 ס"מ, מניחים אותן בתבנית עם נייר אפיה ומברישים בשמן זית.
  • מתבלים במלח, פלפל ותימין.
  • 3. אופים את פרוסות החציל 20-25 דקות או עד לריכוך והזהבה. מצננים.
  • 4. בינתיים מערבבים את חומרי הסלסה.
  • 5. ממלאים את פרוסות החציל: מעבירים את הגבינה לשקית זילוף, מזלפים גבינה לרוחב הפרוסה בחלק הצר שלה ומגלגלים עד הסוף. מניחים בכלי הגשה ומכינים כך את כל הגלילות.
  • 6. מגישים בטמפ' החדר לצד הסלסה.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully