- 1. מעבירים את הגבינות לתוך חיתול בד ומניחים על מסננת לכשעתיים.
-
- 2. קולים את הפלפלים בתנור או על אש חשופה, קולפים ומניחים בצד.
-
- 3.פורסים את החצילים לאורך ולחתיכות בעובי של 1/2 ס"מ. מורחים בשמן זית ואופים בתנור חם על נייר אפייה כ-15 דקות.
-
- 4. מרפדים תבנית אינגליש קייק בניילון נצמד. מניחים את פרוסות החצילים הקלויות על התחתית והדפנות.
-
- 5. מערבבים בקערה את הגבינה והתבלינים ומניחים מחצית מעיסת הגבינה על החצילים, מסדרים את הפלפלים ועליהם שוב מורחים גבינה. סוגרים את הגבינה עם שאריות החציל, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעתיים לפחות.
-
- 6. מוציאים מהתבנית, פורסים ומגישים בתוספת צנימים ושמן זית.