- 1. מחממים תנור ל-190 מעלות.
-
- 2. מערבבים בקערה את פירורי הלחם, הפרמזן, הפלפל והפפריקה.
-
- 3. ממיסים את החמאה במיקרו.
-
- 4. משטחים היטב את חזות העוף בעזרת פטיש שניצלים או מערוך ונזהרים שלא ייקרעו.
-
- 5. מתבלים את החזות במעט מלח, פלפל ואבקת שום. היזהרו מהמלחת יתר. גם הגבינה במילוי וגם הפרמזן מלוחות.
-
- 6. מניחים על כל חזה מתובל פרוסת נקניק ומעליו פרוסת גבינה ומגלגלים. רצוי לנסות ולקפל מעט את השוליים פנימה כך שייצאו גלילים סגורים.
-
- 7. מושחים את הגלילות בחמאה המומסת (ניתן להיעזר במברשת) ומצפים בתערובת פירורי הלחם והפרמזן.
-
- 8. מניחים בתבנית ומכניסים לתנור ל-15-20 דקות או עד שהגלילות מקבלות מעטה חום קריספי. נזהרים לא לאפות יותר על מנת לא לייבש את העוף. אפשר להגיש לצד פירה וסלט או לחתוך את הגלילות לפרוסות ולהגיש כמתאבנים.