- 1. מערבבים את כל החומרים היבשים.
-
- 2. מוסיפים את הביצה, החלב, השמנת ורוטב הצ'ילי המתוק,מערבבים ליצירת בלילה חלקה ומכניסים למקרר ל-10 דקות. ניתן לבצע את הפעולה במעבד מזון או בלנדר מוט.
-
- 3. בינתיים חותכים את הנקניקיות לשלושה חלקים שווים לקבלת מיני קורנדוגס או משאירים אותן שלמות. משפדים על שיפוד.
-
- 4. מייבשים היטב את הנקניקיות ומקמחים אותן קלות על ידי גלגולן על גבי משטח עם מעט קמח.
-
- 5. מחממים שמן בסיר או במחבת עבה לטיגון בשמן עמוק.
-
- 6. מעבירים את הבלילה לכלי צר וגבוה (למשל כוס) וטובלים את הנקניקיות המשופדות בבלילה כך שהיא עוטפת אותן היטב מכל הצדדים. אם הבלילה סמיכה מדי מוסיפים מעט חלב ומערבבים היטב.
-
- 7. מכינים את המטבל: מערבבים ביחד חצי כוס מיונז עם 4 כפיות גדושות חרדל דיז'ון (רצוי גרגרים), חצי כפית שום כתוש, חצי כפית מיץ לימון, מלח ופלפל. מעבירים לצלוחית הגשה.
-
- 8. מטגנים את הקורנדוגס מכל הצדדים, מניחים על גבי מגבת נייר לספיגת השמן ומגישים מיד עם מטבל חרדל ושום או עם קטשופ וחרדל.