וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שקשוקה צ'וריסו

לכל אחד יש את הדרך שלו להכין שקשוקה, אבל כששף ניקי גרנר, ממסעדת "אל גאוצ'ו" נותן את הזווית שלו, ומכליל גם נקניקיית צ'וריסו, שווה להקשיב.

מתכון מאת: ניקי גרנר, מערכת וואלה

שקשוקה צ'וריסו. דרור כץ,
שקשוקה צ'וריסו/דרור כץ

מצרכים למתכון

  • 2 ביצים
  • 2 נקניקיית צ'וריסו
  • 1 עגבנייה גדולה מקולפת וחתוכה לקוביות (או כוס קופסת שימורי קוביות עגבנייה)
  • 1 כף רסק עגבניות
  • 1 פלפל אדום חתוך לקוביות
  • 1 פלפל חריף חתוך לטבעות
  • 5 שיני שום קלופות ופרוסות לפרוסות
  • 1 כפית סוכר
  • מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
  • 1 כף שמן

אופן ההכנה

  • 1. מחממים את השמן במחבת. מוסיפים את נקניקיות הצ'וריסו וצולים עד קבלת גוון זהוב. מוציאים את הנקניקיות לצלחת ושומרים חם.
  • 2. מוסיפים את שיני השום, הפלפל האדום, הפלפל החריף וצולים מספר דקות. מוסיפים את העגבניות ומבשלים יחד כ-10 דקות.
  • 3. מוסיפים את רסק העגבניות ואת הסוכר ומבשלים יחד 20 דקות על אש נמוכה.
  • 4. מוסיפים את הביצים, חותכים את הצ'וריסו לפרוסות עבות ומוסיפים למחבת מבשלים עד לקבלת המרקם הרצוי על אש נמוכה מאוד.
  • 5. להגיש בליווי לחם שום וסלט ירקות טרי.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully