- 1. שוטפים את תפוחי האדמה היטב. מייבשים ועוטפים בנייר כסף. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, לאפייה של כ-60 דקות, עד שהם מתרככים. מוצאים לצנן מעט (זהירות, זה לוהט).
-
- 2. חוצים את תפוחי האדמה, אבל לא עד הסוף. מוציאים בזהירות את תוכנם של תפוחי האדמה, ומעבירים לקערה. את תפוחי האדמה הריקים מניחים בצד.
-
- 3. מוסיפים לקערת תפוחי האדמה את הגבינה, מתבלים במלח ובפלפל, מערבבים וממלאים מחדש את תפוחי האדמה שהנחנו בצד.
-
- 4. מכניסים את תפוחי האדמה הממולאים לתנור, ל-10 דקות נוספות של אפייה.
-
- 5. להגשה: פותחים את תפוחי האדמה, ושמים במרכזם חצי כפית חמאה מתובלת, או כף שמנת חמוצה. מגישים מיד.