- 1. מכינים את המלית (אפשר גם יום קודם לכן): בסיר רחב מחממים את החמאה ומטגנים את הכרישה על אש נמוכה, עד ריכוך. מוסיפים את הפטריות, הטימין, השום, המלח והפלפל.
-
- 2. ממשיכים לטגן על אש בינונית, עד שהפטריות מתרככות וכל הנוזלים מצטמצמים.
-
- 3. מכבים את האש, מוסיפים גרידת לימון, מערבבים ומצננים.
-
- 4. בקערת ערבוב מפוררים את גבינת הריקוטה ומוסיפים את הביצים, הפטריות והפרמזן. מערבבים היטב ומעבירים לקירור בשק זילוף.
-
- 5. ממלאים את פרחי הזוקיני: חותכים כל פרח בצד בעזרת סכין קטנה, ומסירים את האבקנים בתחתית הפרח.
-
- 6. ממלאים את הפרחים בעדינות בעזרת שק זילוף. מסדרים את הפרחים הממולאים בכלי הגשה חסין חום (פיירקס או טרה קוטה).
-
- 7. צולים את הפרחים הממולאים ל-5 דקות בלבד, בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות. מגישים עם פלחי לימון טרי וזילוף של שמן זית איכותי.