- 1. פורסים את הקישואים לפרוסות, עורכים בתבנית ומזלפים מעל שמן הזית. קולים בתנור חם במשך 25 דקות או עד שהפרוסות זהובות.
-
- 2. בינתיים, ממיסים את החמאה במחבת ומטגנים את הבצלים עד שהם מתרככים ומקבלים גוון שקוף וזהוב.
-
- 3. מוסיפים את הצנוברים, מערבבים ומטגנים ביחד דקותיים.
-
- 4. טוחנים את הקישואים, תערובת הבצל והצנובר, הביצים הקשות, המלח והפלפל.
-
- 5. שומרים במקרר בכלי סגור.
-
- 6. לעלי בצק : מרדדים בצק עלים לעלה דק, קורצים עיגולים בעזרת כוס (או צורה אחרת בעזרת פורמה), מורחים בחמאה מומסת ואופים בתנור בחום בינוני כרבע שעה או עד שהם מזהיבים.
-
- 7. לרוטב יוגורט : מערבבים יוגורט עם שמיר קצוץ
-
- 8. להרכבת המנה: יוצקים ע"ג צלחת רחבה מצקת אחת מהיוגורט, ומניחים במרכז עיגול בצק עלים. עליו מניחים כף גדושה ממחית הקישואים ועליה עוד עלה. סה"כ מניחים 3 עלים וביניהם מחית. מעטרים בפיסות צנונית, כמה טיפות שמן זית, מלח גס ופלפל שחור גרוס.