- 1. להכנת המלית: מטגנים חציל, זוקיני ופלפלים, כל ירק בנפרד, בשמן עמוק עד שיזהיבו. שמים במסננת לניקוז עודף השמן ומעבירים לקערה. מוסיפים לקערה את יתר המרכיבים מערבבים טועמים ומשפרים תיבול.
-
- 2. פורסים את הבצק על משטח עבודה מחלקים את הבצק ל- 12 ריבועים שווים, שמים במרכז כל ריבוע מעט מהמלית אוספים את השוליים מעל המלית ומהדקים. מסדרים בתבנית אפייה, מורחים את הבצק בביצה טרופה וזורים מעט קצח.
-
- 3. מחממים תנור לחום גבוה של 200 מעלות אופים עד להזהבה. במקביל מכינים רוטב שמנת. ממיסים בסיר חמאה מוסיפים יין מאדים 2 דקות מוסיפים שמנת ומבשלים עד שמסמיך.
-
- 4. מוסיפים עשבי תיבול מתבלים במלח ובפלפל מבשלים דקה מסירים מהאש טועמים ומשפרים תיבול.
-
- 5. מניחים בצלחת את מאפה בצק העלים, יוצקים ליד מעט מהרוטב ומגישים.