פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פיצה לבנה על בצק עלים

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      פיצות עם תוספות שונות (דנה מלמד)
      פיצות עם תוספות שונות (דנה מלמד)

      מצרכים

      • 600 גר' בצק עלים מופשר (רצוי על בסיס חמאה)
      • לבסיס:
      • 150 גר' גבינת ריקוטה (מומלץ באפלו)
      • 100 גר' פרמז'ן
      • שמן זית איכותי
      • תוספות:
      • • ברוקולי ועגבניות שרי
      • • שינקן ופטריות
      • • טבעות בצל שאלוט וזיתי קלמטה
      • • זוקיני
      • לסיום:
      • • 50 גר' קשקבל מגוררת (או מוצרלה)
      • • טימין /אורגנו טרי
      • • מלח גס
      • • כמה טיפות שמן זית

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
      • 2. משטחים את הבצק על גבי תבנית מרופדת בנייר אפיה.
      • 3. חותכים למלבנים צרים בעזרת גלגלת.
      • 4. מורחים כל מלבן בתערובת של ריקוטה ופרמז'ן. מטפטפים מעט שמן זית.
      • 5. מוסיפים על גבי כל מלבן את אחת מהתוספות המוצעות כאן, או בהתאם למה שיש במקרר.
      • 6. מסיימים בשכבה דקה של קשקבל מגוררת (או מוצרלה), עלי טימין טרי או אורגנו ומעט מלח גס. מטפטפים שוב כמה טיפות שמן זית ואופים כעשרים דקות.
      • 7. לוקחים את הפיצה למיטה ומשתדלים להישאר שם עד הבוקר.

      מתכונים נוספים

      פיצה לבנה על בצק עלים
      הולך טוב עם בירה...
      אזהרה: מכיל אלכוהול - מומלץ להימנע משתייה מופרזת

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -