פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פיצה בווארית - פלמקוכן

      השפית אביבית פריאל במתכון לפלמקוכן - פיצה בווארית לבנה

      4 מדרגים / 3.39 כוכבים

      פיצה ווינאית לבנה (נמרוד סונדרס)
      פיצה ווינאית לבנה (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • לבצק:
      • 1/2 4 כוסות קמח פיצה
      • 1/2 1 כפות סוכר
      • 2 כפות שטוחות שמרים יבשים
      • 3/4 1 כוסות מים פושרים
      • 1 כף מלח
      • 3 כפות שמן זית
      • לרוטב הגבינה הלבן:
      • 250 גר' גבינת מסקרפונה
      • 1/2 כוס ריוויון
      • 1 כפית טימין קצוץ
      • 1 שן שום קטנה
      • קורט מלח
      • לתוספות:
      • בצל סגול פרוס דק
      • צ'ילי פרוס (רשות)
      • תפרחות אספרגוס (החלק העליון) או ברוקולי

      אופן ההכנה

      • 1. במערבל מזון עם וו לישה או בעזרת הידיים מערבבים את הקמח עם השמרים והסוכר, יוצקים בהדרגה את המים ומתחילים ללוש. אחרי 5 דקות מוסיפים מלח ושמן וממשיכים ללוש עד לקבלת בצק נוח לעבודה.
      • 2. מעבירים את הבצק לקערה, מכסים בבד מגבת או שקית ומתפיחים כשעה עד להכפלת הנפח.
      • 3. מחלקים את הבצק לכדורים במשקל 120 גרם (בערך בגודל של כדור טניס) ומתפיחים שוב.
      • 4. טוחנים יחד במעבד מזון את מרכיבי רוטב הגבינה.
      • 5. מחממים תנור, רצוי עם אבן פיצה לחום של 200 מעלות.
      • 6. מרדדים כל כדור בצק לעיגול, מורחים בתערובת הגבינה ומניחים מעל טבעות בצל סגול פרוס דק, פרוסות צ'ילי ותפרחות אספרגוס או ברוקולי. אופים עד שהשוליים מזהיבים.

      עוד מתכוני פיצה

      פיצה בווארית - פלמקוכן
      הולך טוב עם בירה...
      אזהרה: מכיל אלכוהול - מומלץ להימנע משתייה מופרזת

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -