וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פיצה בווארית - פלמקוכן

השפית אביבית פריאל במתכון לפלמקוכן - פיצה בווארית לבנה

מתכון מאת: מערכת וואלה

פיצה ווינאית לבנה. נמרוד סונדרס
פיצה ווינאית לבנה

מצרכים למתכון

  • לבצק:
  • 1/2 4 כוסות קמח פיצה
  • 1/2 1 כפות סוכר
  • 2 כפות שטוחות שמרים יבשים
  • 3/4 1 כוסות מים פושרים
  • 1 כף מלח
  • 3 כפות שמן זית
  • לרוטב הגבינה הלבן:
  • 250 גר' גבינת מסקרפונה
  • 1/2 כוס ריוויון
  • 1 כפית טימין קצוץ
  • 1 שן שום קטנה
  • קורט מלח
  • לתוספות:
  • בצל סגול פרוס דק
  • צ'ילי פרוס (רשות)
  • תפרחות אספרגוס (החלק העליון) או ברוקולי

אופן ההכנה

  • 1. במערבל מזון עם וו לישה או בעזרת הידיים מערבבים את הקמח עם השמרים והסוכר, יוצקים בהדרגה את המים ומתחילים ללוש. אחרי 5 דקות מוסיפים מלח ושמן וממשיכים ללוש עד לקבלת בצק נוח לעבודה.
  • 2. מעבירים את הבצק לקערה, מכסים בבד מגבת או שקית ומתפיחים כשעה עד להכפלת הנפח.
  • 3. מחלקים את הבצק לכדורים במשקל 120 גרם (בערך בגודל של כדור טניס) ומתפיחים שוב.
  • 4. טוחנים יחד במעבד מזון את מרכיבי רוטב הגבינה.
  • 5. מחממים תנור, רצוי עם אבן פיצה לחום של 200 מעלות.
  • 6. מרדדים כל כדור בצק לעיגול, מורחים בתערובת הגבינה ומניחים מעל טבעות בצל סגול פרוס דק, פרוסות צ'ילי ותפרחות אספרגוס או ברוקולי. אופים עד שהשוליים מזהיבים.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully