פיצה בווארית - פלמקוכן

השפית אביבית פריאל במתכון לפלמקוכן - פיצה בווארית לבנה

מתכון מאת: מערכת וואלה!
פיצה ווינאית לבנה. נמרוד סונדרס
פיצה ווינאית לבנה

מצרכים

  • לבצק:
  • 1/2 4 כוסות קמח פיצה
  • 1/2 1 כפות סוכר
  • 2 כפות שטוחות שמרים יבשים
  • 3/4 1 כוסות מים פושרים
  • 1 כף מלח
  • 3 כפות שמן זית
  • לרוטב הגבינה הלבן:
  • 250 גר' גבינת מסקרפונה
  • 1/2 כוס ריוויון
  • 1 כפית טימין קצוץ
  • 1 שן שום קטנה
  • קורט מלח
  • לתוספות:
  • בצל סגול פרוס דק
  • צ'ילי פרוס (רשות)
  • תפרחות אספרגוס (החלק העליון) או ברוקולי

אופן ההכנה

  • 1. במערבל מזון עם וו לישה או בעזרת הידיים מערבבים את הקמח עם השמרים והסוכר, יוצקים בהדרגה את המים ומתחילים ללוש. אחרי 5 דקות מוסיפים מלח ושמן וממשיכים ללוש עד לקבלת בצק נוח לעבודה.
  • 2. מעבירים את הבצק לקערה, מכסים בבד מגבת או שקית ומתפיחים כשעה עד להכפלת הנפח.
  • 3. מחלקים את הבצק לכדורים במשקל 120 גרם (בערך בגודל של כדור טניס) ומתפיחים שוב.
  • 4. טוחנים יחד במעבד מזון את מרכיבי רוטב הגבינה.
  • 5. מחממים תנור, רצוי עם אבן פיצה לחום של 200 מעלות.
  • 6. מרדדים כל כדור בצק לעיגול, מורחים בתערובת הגבינה ומניחים מעל טבעות בצל סגול פרוס דק, פרוסות צ'ילי ותפרחות אספרגוס או ברוקולי. אופים עד שהשוליים מזהיבים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully