- 1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות במצב חום עליון ותחתון.
-
- 2. מערבבים את כל חומרי הממרח, ומעבירים למקרר עד להרכבת המאפה.
-
- 3. חותכים את הבצק ל-3 חלקים. בעזרת צלחת גדולה יוצרים עיגול בקוטר 23 ס"מ.
-
- 4. מרפדים תבנית בנייר אפייה. מניחים על התבנית עיגול בצק, מברישים בחמאה מומסת ומפזרים מעט סוכר דמררה בדפנות. מכניסים לתנור (ללא הממרח) למשך 10 דקות. מוציאים ומרכיבים את הפיצה: מורחים את ממרח הגבינה, ומשאירים שוליים ללא ממרח בעובי 1-2 ס"מ. מפזרים פירות לפי הטעם, ומעל את האגוזים הקצוצים. מפזרים מעל כל המאפה מעט סוכר דמררה.
-
- 5. אופים למשך 5-7 דקות, ומוודאים שגם תחתית הפיצה אפויה ושחומה (אם לא, מניחים אותה כמה דקות בחלקו התחתון של התנור).
-
- 6. חוזרים על הפעולה עם יתר המאפים.