פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פיצה מתוקה עם פירות

      פיצה מתוקה, שבזכות הבצק, מוכנה בצ'יק

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      מאפה פיצה פירות מתוקה (מערכת וואלה! NEWS)
      מאפה פיצה פירות מתוקה (מערכת וואלה! NEWS)

      מצרכים

      • ל-3 מאפים:
      • 1 חבילה בצק שמרים עלים, מופשר לפי הוראות היצרן
      • לממרח:
      • 250 גרם גבינת מסקרפונה או גבינת שמנת 30%
      • 50 גרם אבקת סוכר (1/2 שקית)
      • 1 כפית מחית/ תמצית וניל
      • לתוספות:
      • 2 כוסות מגוון פירות יער/ אוכמנית/ שזיפים/ דובדבנים
      • ½ כוס שקדים פרוסים/ פקאן/ אגוזי מלך קצוצים גס
      • 20 גרם חמאה מומסת
      • 1 כף סוכר דמררה

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות במצב חום עליון ותחתון.
      • 2. מערבבים את כל חומרי הממרח, ומעבירים למקרר עד להרכבת המאפה.
      • 3. חותכים את הבצק ל-3 חלקים. בעזרת צלחת גדולה יוצרים עיגול בקוטר 23 ס"מ.
      • 4. מרפדים תבנית בנייר אפייה. מניחים על התבנית עיגול בצק, מברישים בחמאה מומסת ומפזרים מעט סוכר דמררה בדפנות. מכניסים לתנור (ללא הממרח) למשך 10 דקות. מוציאים ומרכיבים את הפיצה: מורחים את ממרח הגבינה, ומשאירים שוליים ללא ממרח בעובי 1-2 ס"מ. מפזרים פירות לפי הטעם, ומעל את האגוזים הקצוצים. מפזרים מעל כל המאפה מעט סוכר דמררה.
      • 5. אופים למשך 5-7 דקות, ומוודאים שגם תחתית הפיצה אפויה ושחומה (אם לא, מניחים אותה כמה דקות בחלקו התחתון של התנור).
      • 6. חוזרים על הפעולה עם יתר המאפים.

      עוד מתכוני מאפים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -