- 1. לשים במיקסר קמח, מלח, חומץ ומעט מים.
-
- 2. ממיסים חמאה לטמפרטורה של 30 מעלות, מוסיפים לבצק וממשיכים בלישה. מוסיפים את שארית המים ולשים עד לקבלת בצק אחיד. מעבירים למנוחה של שעתיים.
-
- 3. מרדדים את הבצק, מניחים 100 גרם מהחמאה על מרכז הבצק ומקפלים פעמיים (קיפול ל-3 ואח"כ קיפול ל-4). חוזרים על פעולה זו (רידוד, הנחת החמאה, קיפול) כפעמיים עם החמאה הנוספת (למחרת הבצק מוכן לעבודה).
-
- 4. מכינים את המלית: נערבב את כל חומרי המלית במיקסר (עם וו גיטרה) או בקערת ערבוב עם מטרפה.
-
- 5. מרכיבים את המנה: מרדדים את בצק העלים לעובי של 7 מ"מ.
-
- 6. חותכים בעזרת סכין ריבועי בצק באורך 8 על 8 ס"מ. לאחר מכן, מניחים מהמלית לאורך הריבוע ומקפלים למשולש.
-
- 7. מורחים מעל ביצה טרופה ומקשטים עם שומשום. יש לאפות בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 170 מעלות למשך כעשרים דקות.