פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סירות קישואים בגבינה

      קצת גבינה בולגרית מפוררת, קצת גבינה צהובה, קצת אגוז מוסקט. לא צריך הרבה כדי לשמח קישואים, והשף אריק בונפיס מ"רומיקפה" מראה איך עושים את זה נכון.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      קישואים ממולאים (נמרוד סונדרס)
      קישואים ממולאים (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • ל-10 יחידות:
      • 1 ק"ג קישואים בינוניים אך לא עבים
      • 4 ביצים
      • 1 כוס קמח
      • 200 גר' גבינה צהובה מפוררת
      • 200 גר' גבינה בולגרית
      • קורט אגוז מוסקט
      • קורט פלפל שחור
      • להגשה: יוגורט

      אופן ההכנה

      • 1. בעזרת מזלג חורצים את קליפתו של הקישוא פסים פסים (במקום לקלוף). לאחר מכן שוטפים את הקישואים במים ומנגבים. חותכים את הקישואים במרכז לשני חצאים ומורידים את העוקץ משני הצדדים. חותכים עוד פעם לחצי ומרוקנים את מרכז החצאים כך שתתקבל סירה.
      • 2. בקערה נפרדת מערבבים 2 ביצים ואת כל הגבינות עם התבלינים. ממלאים את הסירות במילוי.
      • 3. מכינים 2 קערות, אחת עם קמח ואחת עם 2 הביצים הנותרות. טובלים את הסירות בתוך הקמח, אחר כך בביצים ומטגנים בשמן עמוק חם.
      • 4. מצננים ומגישים בלוויית יוגורט חמוץ.
      • 5. אפשרות נוספת: שמים רוטב עגבניות סלסה, יוצקים מעל הממולאים ומבשלים למשך 10 דק' עם הרוטב.

      עוד מתכוני ממולאים וכבושים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -