- 1. בעזרת מזלג חורצים את קליפתו של הקישוא פסים פסים (במקום לקלוף). לאחר מכן שוטפים את הקישואים במים ומנגבים. חותכים את הקישואים במרכז לשני חצאים ומורידים את העוקץ משני הצדדים. חותכים עוד פעם לחצי ומרוקנים את מרכז החצאים כך שתתקבל סירה.
-
- 2. בקערה נפרדת מערבבים 2 ביצים ואת כל הגבינות עם התבלינים. ממלאים את הסירות במילוי.
-
- 3. מכינים 2 קערות, אחת עם קמח ואחת עם 2 הביצים הנותרות. טובלים את הסירות בתוך הקמח, אחר כך בביצים ומטגנים בשמן עמוק חם.
-
- 4. מצננים ומגישים בלוויית יוגורט חמוץ.
-
- 5. אפשרות נוספת: שמים רוטב עגבניות סלסה, יוצקים מעל הממולאים ומבשלים למשך 10 דק' עם הרוטב.