וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פשטידת קישואים

פשטידת קישואים היא אופציה נפלאה לארוחה קלה, מהירה ובריאה. זאת הגרסה הנפלאה של מחבר הספר "פשטידות" קובי בר

מתכון מאת: מערכת וואלה

10 דקות עבודה,60 דקות סה"כ,קל להכנה,קוטר 22 ס״מ
פשטידת קישואים. ShutterStock
פשטידת קישואים קלה

מצרכים למתכון

    • 5קישואים
    • 3בצלים גדולים קצוצים
    • ½1 כוסותקמח תופח
    • ¾כוסשמן (180 מ"ל)
    • ¾כוסמים (180 מ"ל)
    • 3ביצים
    • 1כףאבקת מרק עוף
    • חופןשמיר קצוץ (רשות)
    • מעטמלח לפי הטעם
    • מעטפלפל לפי הטעם

אופן ההכנה של פשטידת קישואים

איך מכינים פשטידת קישואים?

  • 1
    מחממים את התנור ל-180 מעלות.
  • 2
    מטגנים את הבצל הקצוץ במחבת עם מעט שמן, עד הזהבה.חשוב לערבב מידי פעם. מקררים.
  • 3
    בינתיים מגררים את הקישואים על פומפייה עבה וסוחטים היטב מנוזלים.
  • 4
    בקערה מערבבים את כל המרכיבים: הבצלים, הקישואים, הקמח, המים, השמן, הביצים ואבקת המרק ובוחשים לתערובת אחידה. אם רוצים מוסיפים גם שמיר קצוץ.
  • 5
    מתבלים במלח ובפלפל לפי הטעם ובוחשים שנית.
  • 6
    משמנים את התבנית ויוצקים אליה את הבלילה.
  • 7
    אופים 50 דקות, או עד שהפשטידה תתייצב.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully