- הכנת הבצק:
- 1. מערבבים בקערה קמח, מלח, סוכר וחמאה. מוסיפים את הביצה ואת המים ולשים עד לקבלת בצק אחיד.
-
- 2. מגלגלים את בצק לכדור ומקררים כשעה במקרר.
-
- הכנת ההמילוי:
- 1. קוצצים את הבצל ומאדים, מגרדים את הקישואים מוסיפים לבצל ומאדים כ-10 דקות.
-
- 2. מערבבים בקערה את הגבינה, הביצים, החלב, השמנת המתוקה והקמח.
-
- 2. מוסיפים את הקישואים ואת הבצל, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.
-
- 3. מוציאים את הבצק מהמקרר מרדדים אותו לחצי ס"מ ומניחים על תבנית משומנת.
-
- 4. שופכים את המילוי על הבצק המהודק באופן שווה. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני (180 מעלות) ל-30 דקות.