- 1. מחממים תנור ל-170 מעלות. בקערת מיקסר עם וו גיטרה, או בקערה רגילה עם מטרפה ידנית, מערבלים את הביצים והסוכר כדקה.
-
- 2. מוסיפים את החמאה ומערבבים היטב. מוסיפים גם את הקמח.
-
- 3. בקערה נפרדת מערבבים את הקקאו והמים הרותחים, ממיסים היטב ומוסיפים לתערובת של הקמח והביצים. מערבבים כדקה נוספת.
-
- 4. משמנים בחמאה תבנית אינגליש קייק גדולה, ומקמחים אותה קלות. יוצקים את התערובת לתבנית.
-
- 5. מחממים תנור מראש ל-170 מעלות. אופים כ-30-35 דקות, עד שכשנועצים קיסם במרכז העוגה, הוא יוצא יבש.
-
- 6. בינתיים מכינים את הסירופ ממיץ התפוזים והסוכר. מערבבים אותם בתוך סיר קטן, מביאים לרתיחה ומבשלים 3-4 דקות.
-
- 7. כשהעוגה יוצאת מהתנור והיא עדיין חמה, מברישים אותה בנדיבות בסירופ התפוזים.