פסטה נורמה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- למנה אחת:
- 220 גרם פסטה לאחר בישול (110 גרם פסטה יבשה) במצב אלדנטה
- 150 גרם רוטב עגבניות איכותי
- 150 גרם קוביות חצילים (1/4 חציל)
- 2 שיני שום פרוסות (3 גרם)
- 1/4 צרור עלי בזיליקום מופרדים
- 3 כפות שמן זית
- פרמזן
אופן ההכנה
- 1. מחממים שמן זית במחבת.
- 2. מוסיפים את קוביות החצילים וצורבים היטב בשמן הזית עד כדי הזהבה.
- 3. מוסיפים את שום ומאדים למשך כחצי דקה. מוסיפים את רוטב העגבניות והבזיליקום.
- 4. מבשלים כשתי דקות תוך כדי ערבוב.
- 5. מוסיפים את הפסטה המבושלת ללא נוזלים, מערבבים, ומוסיפים מעט פרמזן בסמוך להגשה.