וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פסטה נורמה

מתכון מאת: רועי סופר, מערכת וואלה

מנות חצילים בסרדיניה. נמרוד סונדרס
מנות חצילים בסרדיניה

מצרכים למתכון

  • למנה אחת:
  • 220 גרם פסטה לאחר בישול (110 גרם פסטה יבשה) במצב אלדנטה
  • 150 גרם רוטב עגבניות איכותי
  • 150 גרם קוביות חצילים (1/4 חציל)
  • 2 שיני שום פרוסות (3 גרם)
  • 1/4 צרור עלי בזיליקום מופרדים
  • 3 כפות שמן זית
  • פרמזן

אופן ההכנה

  • 1. מחממים שמן זית במחבת.
  • 2. מוסיפים את קוביות החצילים וצורבים היטב בשמן הזית עד כדי הזהבה.
  • 3. מוסיפים את שום ומאדים למשך כחצי דקה. מוסיפים את רוטב העגבניות והבזיליקום.
  • 4. מבשלים כשתי דקות תוך כדי ערבוב.
  • 5. מוסיפים את הפסטה המבושלת ללא נוזלים, מערבבים, ומוסיפים מעט פרמזן בסמוך להגשה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully