סלט מש בריא
סלט בריא וטעים של ביסטרו הכובשים בתל אביב
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-4 סועדים:
- לסלט:
- 150 גרם שעועית מש מושרית כשעה במים
- 5 צנוניות פרוסות דק
- חבילה של נבטי אלפלפה
- 4 מלפפונים
- 2 כפות שומשום
- 4 אצות נורי
- לרוטב:
- 1/2 כפית אבקת וואסבי
- 5 כפות סויה
- 2 כפות מיץ לימון
אופן ההכנה
- 1. מבשלים את המש במים רותחים כ-25 דקות ומסננים. מעבירים לקערת סלט.
- 2. חותכים את המלפפונים לרצועות דקות מאד ומוסיפים לקערה, קורעים את אצות הנורי ומוסיפים. מוסיפים צנוניות, ונבטים.
- 3. מערבבים את כל חומרי הרוטב עד שמתקבל רוטב אחיד.
- 4. יוצקים את הרוטב לקערת הסלט ומערבבים בעדינות.
- 5. מסדרים את הסלט בצלחת הגשה ומפזרים את השומשום מעל.