וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

דניס על תבשיל אורז ותרד

השף יואב בלימן מתקתק ארוחה מהירה במיוחד, שלא נראית כאילו הוכנה בתוך פחות מחצי שעה, עם דג עדין ומיקס אורז צבעוני עם הפתעות.

מתכון מאת: יואב בלימן, מערכת וואלה

וידיאו: Prima Films צילום סטילס: מיכאל גלעדי

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 4 פילה דניס, נקי מעצמות
  • מעט שמן זית
  • גבעול מרווה
  • 3 שיני שום שלמות, קלופות
  • מלח ופלפל שחור
  • לתבשיל האורז:
  • 1 כוס אורז אדום
  • 1 כוס אורז לבן
  • חבילת עלי תרד נקיים ושטופים
  • חבילת פטריות פורטבלו פרוסות
  • חבילת פטריות ירדן
  • 2 כפות שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. להכנת הדג :במחבת טפלון שחוממה מראש, יוצקים שמן זית, ומניחים את השום והמרווה.
  • 2. מניחים את פילה הדניס על הצד של העור ומטגנים כחמש דקות (עד שהדג עשוי כמעט לגמרי) הופכים בעדינות לדקה נוספת על צדו השני.
  • 3. מבשלים את האורז לפי הוראות היצרן.
  • 4. במחבת, יוצקים מעט שמן זית ומקפיצים את הפטריות עד להזהבה. מוסיפים את התרד ואת האורז, מתבלים במלח ופלפל ומחלקים לצלחות.
  • 5. מניחים דג על כל תלולית אורז ומגישים.
  • מתכון לדג: דניס על תבשיל אורז, תרד ופטריות

  • פילה דניס עם ירקות צלויים

  • פילה דניס עם סלסה של צלפים

  • קציצות כרישה ומוסר ים

  • סלט אנדיב עם ענבים

  • ברמונדי שלם על תבשיל כרישה

  • דג מרוקאי עם פול ירוק

  • פילה לברק בכוסברה ושום

  • סלמון ושעועית בתבנית אחת

  • דג מרוקאי בתנור עם תפוחי אדמה

  • בודהה בול סלמון

  • ספגטי פרימוורה

  • מליטות עם עגבניות ופלפלים

  • פסטה עם קרעי דג

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully