מתכונים חמים

דניס על תבשיל אורז ותרד

השף יואב בלימן מתקתק ארוחה מהירה במיוחד, שלא נראית כאילו הוכנה בתוך פחות מחצי שעה, עם דג עדין ומיקס אורז צבעוני עם הפתעות.

מתכון מאת: יואב בלימן ,מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • דרגת קושי בינונית

(וידיאו: Prima Films צילום סטילס: מיכאל גלעדי

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-4 מנות:
  • 4 פילה דניס, נקי מעצמות
  • מעט שמן זית
  • גבעול מרווה
  • 3 שיני שום שלמות, קלופות
  • מלח ופלפל שחור
  • לתבשיל האורז:
  • 1 כוס אורז אדום
  • 1 כוס אורז לבן
  • חבילת עלי תרד נקיים ושטופים
  • חבילת פטריות פורטבלו פרוסות
  • חבילת פטריות ירדן
  • 2 כפות שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. להכנת הדג :במחבת טפלון שחוממה מראש, יוצקים שמן זית, ומניחים את השום והמרווה.
  • 2. מניחים את פילה הדניס על הצד של העור ומטגנים כחמש דקות (עד שהדג עשוי כמעט לגמרי) הופכים בעדינות לדקה נוספת על צדו השני.
  • 3. מבשלים את האורז לפי הוראות היצרן.
  • 4. במחבת, יוצקים מעט שמן זית ומקפיצים את הפטריות עד להזהבה. מוסיפים את התרד ואת האורז, מתבלים במלח ופלפל ומחלקים לצלחות.
  • 5. מניחים דג על כל תלולית אורז ומגישים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/הלתנאי שימוש
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully