וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

דניס על תבשיל אורז ותרד

השף יואב בלימן מתקתק ארוחה מהירה במיוחד, שלא נראית כאילו הוכנה בתוך פחות מחצי שעה, עם דג עדין ומיקס אורז צבעוני עם הפתעות.

מתכון מאת: יואב בלימן, מערכת וואלה

וידיאו: Prima Films צילום סטילס: מיכאל גלעדי

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 4 פילה דניס, נקי מעצמות
  • מעט שמן זית
  • גבעול מרווה
  • 3 שיני שום שלמות, קלופות
  • מלח ופלפל שחור
  • לתבשיל האורז:
  • 1 כוס אורז אדום
  • 1 כוס אורז לבן
  • חבילת עלי תרד נקיים ושטופים
  • חבילת פטריות פורטבלו פרוסות
  • חבילת פטריות ירדן
  • 2 כפות שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. להכנת הדג :במחבת טפלון שחוממה מראש, יוצקים שמן זית, ומניחים את השום והמרווה.
  • 2. מניחים את פילה הדניס על הצד של העור ומטגנים כחמש דקות (עד שהדג עשוי כמעט לגמרי) הופכים בעדינות לדקה נוספת על צדו השני.
  • 3. מבשלים את האורז לפי הוראות היצרן.
  • 4. במחבת, יוצקים מעט שמן זית ומקפיצים את הפטריות עד להזהבה. מוסיפים את התרד ואת האורז, מתבלים במלח ופלפל ומחלקים לצלחות.
  • 5. מניחים דג על כל תלולית אורז ומגישים.
  • מתכון לדג: דניס על תבשיל אורז, תרד ופטריות

  • פילה דניס עם ירקות צלויים

  • פילה דניס עם סלסה של צלפים

  • קציצות דג עם טחינה ירוקה

  • סלמון ושעועית בתבנית אחת

  • אמנון אפוי על ירקות

  • טוסט חציל (מלנזנה א-לה פרמז'נה)

  • מיני קישים עם סלמון מעושן

  • קציצות כרישה ומוסר ים

  • פילדה דג בקראסט עשבי תיבול

  • סלט אנדיב עם ענבים

  • ספגטי פרימוורה

  • גספצ'ו אפונה עם טרטר דג

  • פילה לברק בכוסברה ושום

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully