וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פילה מוסר עם פירה

שף אוראל קמחי ממסעדת פופינה פילה מכין מוסר עם פירה ביתי בניחוחות שום ופטרוזיליה

מתכון מאת: אוראל קמחי, מערכת וואלה

בבושקה הפקות

מצרכים למתכון

  • ל-2 מנות
  • 2 מנות פילה מוסר ים לפי הגודל הרצוי
  • 4 תפוחי אדמה גדולים
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה.
  • 1 כף שיני שום פרוסות
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה

  • 1. אופים את הדג בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-10 דקות עם כף שמן זית על כל נתח.
  • 2. את תפוחי האדמה אופים בתנור עטופים בנייר כסף למשך שעה ב-180 מעלות או עד שהם רכים.
  • 3. מוציאים את תפוחי האדמה וחותכים גס. במחבת מחממים את שמן הזית הנותר ומעבירים אליו את תפוחי האדמה עד להשחמה קלה. מועכים בגסות. מוסיפים את השום ומוודאים שהוא לא נשרף.
  • 4. מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה, מלח ופלפל ומערבבים קלות.
  • 5.מסדרים את הפירה בצלחת ועליו את הדג ומגישים.
  • מתכון לתשעת הימים: פילה מוסר ים עם פירה, פטרוזיליה ושום

  • מוסר ים עם יוגורט עיזים

  • מוסר ים בעלה גפן עם רוטב יוגורט

  • פילה מוסר ים צרוב על שפצלה

  • שעועית ירוקה מוקפצת בטחינה עם צ'ילי

  • לברק אפוי בתנור עם ירקות

  • פסטה עם קרעי דג

  • תבשיל שקשוקה בסגנון ספרדי

  • סביצ'ה דג עם מנגו ותירס טרי

  • סלט יווני (חוריאטיקי)

  • טוסט חציל (מלנזנה א-לה פרמז'נה)

  • סלט אנדיב עם ענבים

  • ספגטי פרימוורה

  • פילה לברק בכוסברה ושום

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully