פילה מוסר עם פירה
שף אוראל קמחי ממסעדת פופינה פילה מכין מוסר עם פירה ביתי בניחוחות שום ופטרוזיליה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-2 מנות
- 2 מנות פילה מוסר ים לפי הגודל הרצוי
- 4 תפוחי אדמה גדולים
- 2 כפות פטרוזיליה קצוצה.
- 1 כף שיני שום פרוסות
- 4 כפות שמן זית
- מלח ופלפל
אופן ההכנה
- 1. אופים את הדג בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-10 דקות עם כף שמן זית על כל נתח.
- 2. את תפוחי האדמה אופים בתנור עטופים בנייר כסף למשך שעה ב-180 מעלות או עד שהם רכים.
- 3. מוציאים את תפוחי האדמה וחותכים גס. במחבת מחממים את שמן הזית הנותר ומעבירים אליו את תפוחי האדמה עד להשחמה קלה. מועכים בגסות. מוסיפים את השום ומוודאים שהוא לא נשרף.
- 4. מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה, מלח ופלפל ומערבבים קלות.
- 5.מסדרים את הפירה בצלחת ועליו את הדג ומגישים.