וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מוסר ים עם יוגורט עיזים

המנה הזו היא כולה ריקוד עדין בין טעמים ומרקמים. עומר מילר, השף של מסעדות "חדר אוכל" ו-"שולחן" בתל אביב, מכין מוסר ים עם נגיעות של יוגורט, וסלט של קישוא, שומר, שקדים ונענע.

מתכון מאת: עומר מילר, מערכת וואלה

אינטיאס עם שומר וקישואים. ברני ארדוב
אינטיאס עם שומר וקישואים

מצרכים למתכון

  • 100 גרם מוסר ים נקי מעור ועצמות פרוס דק
  • 1/4 שומר
  • 1/2 קישוא
  • 1 כפית צנובר
  • 1 כפית שקדים פרוסים
  • 2 כפות יוגורט
  • חופן ארגולה
  • 10 עלי כוסברה
  • 10 עלי נענע
  • 1/4 צ'ילי פרוס
  • 1/4 כפית שאטה גרוס

אופן ההכנה

  • 1. מנקים את הדג היטב מעור ועצמות. פורסים לפרוסות ארוכות ודקות.
  • 2. פורסים את השומר והקישוא לפרוסות דקות. במרכז הצלחת מניחים את היוגורט, מתבלים את סלט הירקות יחד עם עשבי התבלין, הצנובר, השקדים, הארוגולה והשאטה.
  • 3. מסדרים את הסלט על היוגורט ועל הכל מניחים את פרוסות הדג. מתבלים בעדינות עם שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל שחור.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully