מוסר ים עם יוגורט עיזים
המנה הזו היא כולה ריקוד עדין בין טעמים ומרקמים. עומר מילר, השף של מסעדות "חדר אוכל" ו-"שולחן" בתל אביב, מכין מוסר ים עם נגיעות של יוגורט, וסלט של קישוא, שומר, שקדים ונענע.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 100 גרם מוסר ים נקי מעור ועצמות פרוס דק
- 1/4 שומר
- 1/2 קישוא
- 1 כפית צנובר
- 1 כפית שקדים פרוסים
- 2 כפות יוגורט
- חופן ארגולה
- 10 עלי כוסברה
- 10 עלי נענע
- 1/4 צ'ילי פרוס
- 1/4 כפית שאטה גרוס
אופן ההכנה
- 1. מנקים את הדג היטב מעור ועצמות. פורסים לפרוסות ארוכות ודקות.
- 2. פורסים את השומר והקישוא לפרוסות דקות. במרכז הצלחת מניחים את היוגורט, מתבלים את סלט הירקות יחד עם עשבי התבלין, הצנובר, השקדים, הארוגולה והשאטה.
- 3. מסדרים את הסלט על היוגורט ועל הכל מניחים את פרוסות הדג. מתבלים בעדינות עם שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל שחור.