וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

טרטר דניס

צורת ההגשה של השף טל הרשקוביץ מ"רסטו בר סבסטיאן" שבהרצליה לטרטר הדניס היא אלגנטית ויפהפיה, כשכוסות המרטיני מעניקות למנה ניחוח יוקרתי.

מתכון מאת: טל הרשקוביץ, מערכת וואלה

טרטר דניס של רסטו בר סבסטיאן.
טרטר דניס של רסטו בר סבסטיאן

מצרכים למתכון

  • 1/2 דג דניס
  • 1/2 סלק
  • 100 גרם מיונז
  • כף כוסברה קצוצה
  • 1/2 לימון כבוש
  • 15 גרם צלפים
  • 10 גרם פלפל חריף אדום
  • גרידה מלימון אחד
  • 10 מ"מ שמן זית
  • מלח
  • פלפל
  • מיץ לימון

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את הדניס לקוביות קטנות ומתבלים בשמן זית מלח, פלפל, צלפים ופלפל חריף.
  • 2. חותכים את הסלק לקוביות קטנות ומתבלים בשמן זית ומיץ לימון.
  • 3. טוחנים את המיונז עם לימון כבוש וכוסברה (איולי של כוסברה ולימון כבוש).
  • 4. לוקחים כוס מרטיני ויוצרים שכבות של איולי כוסברה, לימון כבוש וטרטר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully