פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      טרטר דניס

      צורת ההגשה של השף טל הרשקוביץ מ"רסטו בר סבסטיאן" שבהרצליה לטרטר הדניס היא אלגנטית ויפהפיה, כשכוסות המרטיני מעניקות למנה ניחוח יוקרתי.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      טרטר דניס של רסטו בר סבסטיאן (יח
      טרטר דניס של רסטו בר סבסטיאן (יח"צ)

      מצרכים

      • 1/2 דג דניס
      • 1/2 סלק
      • 100 גרם מיונז
      • כף כוסברה קצוצה
      • 1/2 לימון כבוש
      • 15 גרם צלפים
      • 10 גרם פלפל חריף אדום
      • גרידה מלימון אחד
      • 10 מ"מ שמן זית
      • מלח
      • פלפל
      • מיץ לימון

      אופן ההכנה

      • 1. חותכים את הדניס לקוביות קטנות ומתבלים בשמן זית מלח, פלפל, צלפים ופלפל חריף.
      • 2. חותכים את הסלק לקוביות קטנות ומתבלים בשמן זית ומיץ לימון.
      • 3. טוחנים את המיונז עם לימון כבוש וכוסברה (איולי של כוסברה ולימון כבוש).
      • 4. לוקחים כוס מרטיני ויוצרים שכבות של איולי כוסברה, לימון כבוש וטרטר.

      עוד מתכוני דגים ומאכלי ים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -