טרטר דניס
צורת ההגשה של השף טל הרשקוביץ מ"רסטו בר סבסטיאן" שבהרצליה לטרטר הדניס היא אלגנטית ויפהפיה, כשכוסות המרטיני מעניקות למנה ניחוח יוקרתי.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1/2 דג דניס
- 1/2 סלק
- 100 גרם מיונז
- כף כוסברה קצוצה
- 1/2 לימון כבוש
- 15 גרם צלפים
- 10 גרם פלפל חריף אדום
- גרידה מלימון אחד
- 10 מ"מ שמן זית
- מלח
- פלפל
- מיץ לימון
אופן ההכנה
- 1. חותכים את הדניס לקוביות קטנות ומתבלים בשמן זית מלח, פלפל, צלפים ופלפל חריף.
- 2. חותכים את הסלק לקוביות קטנות ומתבלים בשמן זית ומיץ לימון.
- 3. טוחנים את המיונז עם לימון כבוש וכוסברה (איולי של כוסברה ולימון כבוש).
- 4. לוקחים כוס מרטיני ויוצרים שכבות של איולי כוסברה, לימון כבוש וטרטר.