- 1. מחממים על להבת הכיריים שיפוד ברזל. מצמידים את השיפוד לעור הדג לכמה שניות ומעניקים לו צריבה עדינה שמקנה לו טעם מעושן ומראה מרשים (על הגריל זה יידבק ויתפרק).
-
- 2. מורחים מעט משמן הזית, המלח והפלפל וצולים את הדג בתנור על חום של 220 מעלות כ-8-9 דקות.
-
- 3. מחממים מחבת לחום גבוה מאוד ללא שמן. מקפיצים ביחד את ירקות הגינה, שום ותבלינים כ-2-3 דקות.
-
- 4. מוסיפים שמן זית רק בסוף , מקפיצים, מוסיפים שעועית לבנה. ברגע שהכל מקבל צבע מסירים מיד מהאש.
-
- 5. לרוטב: במחבת מחממים שמן זית. מוסיפים גרידת לימון, עלי מרווה, מטגנים מעט מאוד ומוסיפים מעט מיץ לימון טרי. מצמצמים לחצי מהכמות. לא מטגנים הרבה כדי שלא לתת למרווה טעם מריר.
-
- 6. מוסיפים מים או ציר ירקות. מביאים לרתיחה ומוסיפים פנימה חמאה. מבשלים עד שמתקבל רוטב מעט סמיך.
-
- 7. מצלחתים: מניחים את הדג, עורמים מעליו ירקות ולקישוט נבטי סלק, או אפונה.