- 1. מכינים קודם את הרוטב ע"י ערבוב כל החומרים ביחד. מכינים את האטריות לפי ההוראות על גבי האריזה, מסננים ומערבבים עם כפית או שתיים מהרוטב. שמים בצד.
-
- 2. לפטריות: אם משתמשים בפטריות מלך היער, חוצים אותם דק לאורך. אם משתמשים בפטריות שי-מג'י או פטריות אחרות שמחוברות בבסיס, מורידים את הבסיס ומפרקים את הפטריות. אם משתמשים בפטריות שיטאקי, מורידים את הרגל ופורסים לחצי. כל יתר סוגי הפטריות, כמו שמפיניון או פורטובלו, פורסים לפרוסות רחבות.
-
- 3. ממיסים את שמן הקוקוס במחבת גדולה. אם משתמשים בפטריות מלך היער, מטגנים את הפרוסות הדקות עד שהן מזהיבות ומוציאים לנייר סופג. מוסיפים את יתר הפטריות. מקפיצים במשך 5 דקות, מוסיפים את השום והג'ינג'ר וממשיכים להקפיץ על אש בינונית-גבוהה עד שהן מתחילות להזהיב, כ-6-8 דקות. מוסיפים את השעועית החלוטה (או האפונה העדינה) ו2 כפיות מהרוטב ומטגנים עד שהפטריות כמעט מוכנות והרוטב מסמיך מעט. מוסיפים את הבצל הירוק ואגוזי הקשיו ומטגנים עוד 2 דקות.
-
- 4. להגשה: מערבבים עוד כפית או שתיים של הרוטב עם האטריות ומחלקים בין צלחות. מניחים למעלה את הפטריות ומגישים.