- 1. מכינים ביצה עלומה: מרתיחים סיר עם מים וחומץ.
-
- 2. מעבירים לנוזל הרותח ביצה בעזרת מצקת או ספל.
- מבשלים ל2 וחצי דקות ומוציאים מהסיר.
-
- 3. מכינים קערות עם קמח, ביצה ופירורי לחם/פנקו. עוטפים את הביצה כמו שניצל בקמח, בביצה ופנקו. מטגנים בשמן עד שפירורי הלחם מזהיבים קלות. מניחים על נייר סופג.
-
- 4. לשניצלוני אבוקדו: מערבבים ביצה עם מלח, פלפל ומעט חרדל. עוטפים את פרוסות האבוקדו כמו שניצל בקמח, תערובת הביצה והחרדל ופירורי לחם. מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
-
- 5. טוחנים בבלנדר מוט עם זילוף איטי של שמן זית את מרכיבי רוטב הקיסר, למעט המים. בסוף מוסיפים 3 כפות מים רותחים ליצירת רוטב חלק וטוחנים שנית.
-
- 6. מכינים את הסלט ומגישים: שמים את כל המרכיבים בקערת הגשה, יוצקים מהרוטב.