- 1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה לשים קמח, אבקת סוכר ומלח לכמה שניות.
-
- 2. עוצרים ומוסיפים חמאה, עד להיווצרות פירורים.
-
- 3. עוצרים ומוסיפים את הנוזלים: מיץ תפוזים, תמצית וניל וקליפת התפוז.
-
- 4. מעבדים במהירות בינונית רק עד להיווצרות גוש בצק.
-
- 5. מוציאים למשטח מקומח, משטחים את הבצק לצורת ריבוע, עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר לחצי שעה לפחות. אם קיררתם את הבצק יותר, יש להוציא אותו מהמקרר כשעה לפני הרידוד.
-
- 6. מכינים קרמל מייפל:בסיר על הגז מרתיחים על אש קטנה את חומרי הקרמל. ממיסים תוך ערבוב, ונותנים לתערובת לבעבע כחמש דקות. מסירים מהאש ומצננים מעט בקערה.
-
- 7. מוסיפים לקרמל תוך ערבוב שלוש ביצים טרופות ומערבבים היטב עד שאחיד וחלק.
-
- 8. מרדדים את הבצק למלבן בעובי של כ4 מ"מ. חותכים ל-6 מלבנים ומרפדים את התבניות בבצק (משאריות הבצק ניתן לקשט את שוליו כיד הדמיון הטובה בעיניכם). מחוררים את התחתית במזלג. מניחים כ-8 אגוזי מקדמיה בכל פאי וזורים מעט שוקולד צ'יפס מריר. ממלאים כל פאי בקרמל שהתקרר מעט, עד כס"מ מהשפה העליונה.
-
- 9. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך כ-25 דקות עד להזהבת הבצק ולקליית האגוזים. מקררים מעט לפני ההגשה ומתענגים.