- 1. מחממים תנור ל-175 מעלות.
-
- 2. מנפים ומערבבים את כל המרכיבים היבשים.
-
- 3. שופכים לקערת מיקסר את המרכיבים היבשים, ומוסיפים את החמאה, הביצים, השמנת החמוצה, תמצית הווניל וסירופ המייפל. בוחשים עד שהתערובת נעשית חלקה.
-
- 4. מקפלים פנימה את אגוזי המלך בעדינות. חשוב לא לערבב יתר על המידה.
-
- 5. משמנים תבנית מאפינס, וממלאים את השקעים עד ל-¾ מגובהם.
-
- 6. מפזרים מעל המאפינס את אגוזי המלך והסוכר החום.
-
- 7. אופים למשך 12 דקות. מסובבים את התבנית בתוך התנור, ואופים לעוד 12 דקות.
-
- 8. מניחים למאפינס להתקרר, ובינתיים מכינים את הגלייזינג מערבבים את אבקת הסוכר עם המים, מתחילים בכמות הקטנה, ומוסיפים עוד, במידת הצורך, עד שמתקבל המרקם המתאים והנוח לזילוף.
-
- 9. כשהמאפינס קרים, מפזרים מעליהם את הגלייז בשכבה דקה, בעזרת שק זילוף או בעזרת מזלג.