- 1. מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים את השקעים או מרפדים במנז'טים גדולים (מס' 5).
-
- 2. בקערה גדולה מערבבים: קמח, אבקת אפייה, סוכר, מלח, קינמון ואגוזים. יוצרים גומה באמצע.
-
- 3. בקערה שנייה מערבבים: ביצה, שמן וחלב. מגררים את התפוח על פומפייה (לא חובה לקלף- לשיקולכם) ומוסיפים לתערובת הרטובה. מערבבים.
-
- 4. יוצקים את התערובת הרטובה לגומה שבתערובת היבשה. מערבבים לאט, בכף, רק עד שהקמח נרטב והתערובת עדיין גושית.
-
- 5. מחלקים את התערובת בין השקעים. מכניסים לתנור ואופים 15-20 דקות, או עד שהמאפינס תפוחים ויציבים וקיסם המוחדר למרכזם יוצא נקי.