מאפינס שוקולד ותפוחים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 3 כוסות קמח
- 1/2 1 כפיות סודה לשתיה
- 1/2 1 כפיות מלח
- 1 כפית קינמון
- 1/2 כפית זנגביל
- 1/4 כפית ציפורן טחון
- 150 גרם חמאה רכה
- 1/2 1 כוסות סוכר
- 2 ביצים
- 150 גרם שוקולד
- 1 קופסא של רסק תפוחי עץ ללא תוספת סוכר
אופן ההכנה
- 1. לחמם תנור ל-180 מעלות.
- 2. לנפות את הקמח והסודה לשתיה. להוסיף מלח ותבלינים.
- 3. להמיס את השוקולד בקערה על סיר מים חמים.
- 4. להקציף את החמאה והסוכר לתערובת אוורירית. להוסיף בהקצפה את הביצים והשוקולד המומס. להוסיף לסירוגין את תערובת הקמח ואת רסק התפוחים.
- 5. להעביר לתבנית מאפינס - למלא כל שקע בתערובת עד שני שליש. לאפות כ-20-25 דקות.