וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מאפינס שוקולד ותפוחים

מתכון מאת: מערכת וואלה

תפוחים. Artoday
תפוחים

מצרכים למתכון

  • 3 כוסות קמח
  • 1/2 1 כפיות סודה לשתיה
  • 1/2 1 כפיות מלח
  • 1 כפית קינמון
  • 1/2 כפית זנגביל
  • 1/4 כפית ציפורן טחון
  • 150 גרם חמאה רכה
  • 1/2 1 כוסות סוכר
  • 2 ביצים
  • 150 גרם שוקולד
  • 1 קופסא של רסק תפוחי עץ ללא תוספת סוכר

אופן ההכנה

  • 1. לחמם תנור ל-180 מעלות.
  • 2. לנפות את הקמח והסודה לשתיה. להוסיף מלח ותבלינים.
  • 3. להמיס את השוקולד בקערה על סיר מים חמים.
  • 4. להקציף את החמאה והסוכר לתערובת אוורירית. להוסיף בהקצפה את הביצים והשוקולד המומס. להוסיף לסירוגין את תערובת הקמח ואת רסק התפוחים.
  • 5. להעביר לתבנית מאפינס - למלא כל שקע בתערובת עד שני שליש. לאפות כ-20-25 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully