- 1. מכניסים את הקמח ואבקת האפייה לקערה גדולה, מוסיפים את המרגרינה ומעבדים בעזרת האצבעות עד לקבלת מרקם של פירורי לחם.
-
- 2. מוסיפים את הסוכר, תמצית השקדים, השקדים וחלב הסויה עד שמרקמו של הבצק נעשה חלק ומשחתי.
-
- 3. מניחים את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות ול?ש??ים בעדינות.
-
- 4. בעזרת כרית כף היד משטחים את התערובת עד שהיא בעובי של כארבעה ס"מ, בעזרת עיגול של סקונס (אפשר להשתמש גם בכוס עם פתח גדול יחסית, או לרכוש קורץ עיגולים). קורצים כעשרה עיגולים ומעבירים אותם לתבנית אפייה משומנת ומקומחת.
-
- 5. מברישים כל עיגול במעט חלב סויה ואפים כ- 20 דקות בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות צלזיוס, או עד שהצבע נעשה זהוב-חום.
-
- 6. מצננים מעט על רשת ומגישים חם עם ריבה, שמנת או יוגורט.