- 1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבניות קאפקייקס במנז'טים מנייר.
-
- 2. בסיר קטן מביאים את המים לרתיחה ומסירים מהאש. מוסיפים את שקיק התה ומניחים למים להתקרר לטמפרטורת החדר. מוציאים את שקיק התה.
-
- 3. בינתיים, מקציפים במיקסר את הביצים, הסוכר והדבש במשך כ-5 דקות במהירות בינונית עד שהתערובת אוורירית וצבעה בהיר.
-
- 4. מוסיפים בהדרגה את שמן הקנולה ומערבבים.
-
- 5. בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, הסודה לשתייה, הקינמון, הציפורן, הג'ינג'ר ואגוז המוסקט.
-
- 6. מוסיפים את תערובת הקמח ואת התה לקערת המיקסר לסירוגין, וממשיכים לערבל במהירות בינונית עד שהתערובת אחידה (יש להיזהר מערבוב יתר).
-
- 7. מעבירים את הבלילה אל תבניות הקאפקייקס וממלאים כל שקע עד ¾ מגובהו.
-
- 8. אופים 30-25 דקות לקאפקייקס גדולים או 17-15 דקות לקטנים, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי.
-
- 9. שמים את התבניות על גבי רשת מתכת ומניחים לקאפקייקס להתקרר לטמפרטורת החדר.
-
- 10. מכינים את הציפוי: במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את גבינת השמנת ואבקת הסוכר עד שהתערובת אוורירית וצבעה בהיר. מוסיפים את מיץ הלימון, השמנת המתוקה והקינמון ומערבלים עד שהתערובת אחידה.
-
- 11. מצפים את הקאפקייקס ומגישים מיד, או מאחסנים בקירור בכלי אטום עד יומיים.