- 1. מחממים תנור לטמפרטורה של 200 מעלות.
-
- 2. מסדרים בתבנית אפיה את פרוסות העגבנית והלימונים בצורה מדורגת (פרוסה עגבנייה ,פרוסה לימון וכן הלאה) מתבלים רק את הלימונים בסוכר ובוזקים מעט שמן זית ומלח מעליהם.
-
- 3.מורחים על בטן כל נתח של דג שיכבה אחידה של חרדל.
- מערבבים בכלי שטוח את עשבי התיבול ו"מדביקים" אותם לדג על ידי טבילת כל דג בעשבי התיבול.
-
- 4. מניחים את הדגים בתבנית על גבי העגבניות והלימונים כאשר הצד עם העשבים פונה כלפי מעלה. מוסיפים לתבנית את היין ואופים ללא כיסוי במשך כ-10-12 דקות.
-
- 5. הגשה: מעברים לצלחות מהדגים עם הלימונים והעגבניות ומתבלים בנוזלי הצלייה שהצטברו בתבנית.