- 1. כבישת הסלמון: שוטפים היטב את הסלק, וגודמים את הקצוות. טוחנים במעבד מזון עד שהוא הופך למחית גסה עם חתיכות קטנות.
-
- 2. בתבנית (אשר עולה בגודלה על גודל נתח הדג), מערבבים את המלח, הסוכר והסלק. מניחים את הסלמון, ועוטפים אותו בשכבה דקה של תערובת הסלק מכל צדדיו. מכניסים למקרר ל 6-8 שעות (תלוי בעובי הסלמון)
-
- 3. מוציאים מהמקרר, ושוטפים את תערובת הסלק. מייבשים עם נייר סופג או מגבת.
-
- 4. פורסים את הסלמון לפרוסות, וסוחטים מעל את העגבניות. באמצעות מנדולינה, פורסים את כרוב הניצנים ומפזרים גם כן מעל ביחד עם האפונה. מזלפים באמצעות כף את הדבש על כל המנה, ומגישים.