וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

גבינת ריקוטה ודבש

מנה פשוטה שעושה הרבה כבוד לדבש ולגבינה. מומלץ להגישה למרכז שולחן של 2-4 סועדים כמנה ראשונה

מתכון מאת: מוטי טיטמן ואור מיכאלי, מערכת וואלה

הפקת דבש עם מלגו ומלבר. אפיק גבאי
הפקת דבש עם מלגו ומלבר

מצרכים למתכון

  • 200 גרם גבינת ריקוטה מקומית
  • פקאנים ושקדים קלויים (לפי הטעם)
  • 2 כפות דבש טהור

אופן ההכנה

  • 1. קולים את הפקאנים והשקדים בתנור ב-160 מעלות עד השחמה קלה (משך הקלייה תלוי בכמות).
  • 2. מסדרים את הגבינה על צלחת, מפוררים את הפקאנים ו/או השקדים הקלויים ומזלפים מעל את הדבש. ניתן לקשט עם עלי מיקרו.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully