גבינת ריקוטה ודבש
מנה פשוטה שעושה הרבה כבוד לדבש ולגבינה. מומלץ להגישה למרכז שולחן של 2-4 סועדים כמנה ראשונה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 200 גרם גבינת ריקוטה מקומית
- פקאנים ושקדים קלויים (לפי הטעם)
- 2 כפות דבש טהור
אופן ההכנה
- 1. קולים את הפקאנים והשקדים בתנור ב-160 מעלות עד השחמה קלה (משך הקלייה תלוי בכמות).
- 2. מסדרים את הגבינה על צלחת, מפוררים את הפקאנים ו/או השקדים הקלויים ומזלפים מעל את הדבש. ניתן לקשט עם עלי מיקרו.