- 1. פורסים את הדג לפרוסות דקות, ומסדרים על ניילון הפרדה. מזלפים קצת שמן זית על הדג וסוגרים עם עוד ניילון הפרדה. דופקים קלות עם פטיש שניצלים עד אשר הדג משטח לעובי דק. חשוב לא לדפוק חזק מדי את הדג כדי לא לפגום באיכותו.
-
- 2. מפלטים את ההדרים לפלחים נקיים מגרעינים.
-
- 3. מסדרים את נתחי הדג על צלחת, מזלפים שמן זית, מיץ לימון ומלח על הדג. פורסים את הצ'ילי לטבעות דקות, ומסדרים על הקרפצ'ו. בעזרת כף, מזלפים את הדבש על המנה. מסדרים את ההדרים על הדג. אפשר לסיים את המנה עם עלים יפים כגון צרביל, רשאד או עלי מיקרו אחרים.