המבורגר סלמון עסיסי

סלמון הוא אחד הדגים הפופולאריים בארץ, והפעם הפכנו אותו להמבורגר

מתכון מאת: מערכת וואלה!
המבורגר סלמון עם סלט כרוב אדום, עבור שטראוס. אפיק גבאי
המבורגר סלמון עם סלט כרוב אדום, עבור שטראוס

מצרכים

  • 3 מנות
  • להמבורגר:
  • 500-600 גרם פילה סלמון טרי (ללא עור ואדרות) טחון או קצוץ ידנית למרקם טחון
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • מעט שמן, לטיגון
  • להגשה:
  • עלי חסה טריים
  • 1 עגבנייה, חתוכה לפרוסות
  • 3 לחמניות המבורגר/לחמניות עגולות
  • סלט כרוב במיונז מוכן

אופן ההכנה

  • 1. שמים את הסלמון הטחון או הקצוץ בקערה ומתבלים במלח ופלפל.
  • 2. יוצרים מהתערובת 3 קציצות בגודל אחיד ומעצבים לצורת המבורגר.
  • 3. מחממים מעט שמן במחבת טפלון רחבה וצורבים את הקציצות כ-3 דקות מכל צד או עד שהסלמון מזהיב ומבושל כמעט לחלוטין.
  • 5. ההגשה: שמים את ההמבורגרים בלחמניות עם הירקות וסלט הכרוב.אם רוצים, קולים את הלחמניות על המחבת לפני ההגשה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully