המבורגר סלמון עסיסי
סלמון הוא אחד הדגים הפופולאריים בארץ, והפעם הפכנו אותו להמבורגר
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 3 מנות
- להמבורגר:
- 500-600 גרם פילה סלמון טרי (ללא עור ואדרות) טחון או קצוץ ידנית למרקם טחון
- מלח ופלפל שחור גרוס
- מעט שמן, לטיגון
- להגשה:
- עלי חסה טריים
- 1 עגבנייה, חתוכה לפרוסות
- 3 לחמניות המבורגר/לחמניות עגולות
- סלט כרוב במיונז מוכן
אופן ההכנה
- 1. שמים את הסלמון הטחון או הקצוץ בקערה ומתבלים במלח ופלפל.
- 2. יוצרים מהתערובת 3 קציצות בגודל אחיד ומעצבים לצורת המבורגר.
- 3. מחממים מעט שמן במחבת טפלון רחבה וצורבים את הקציצות כ-3 דקות מכל צד או עד שהסלמון מזהיב ומבושל כמעט לחלוטין.
- 5. ההגשה: שמים את ההמבורגרים בלחמניות עם הירקות וסלט הכרוב.אם רוצים, קולים את הלחמניות על המחבת לפני ההגשה.