פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      המבורגר סלמון עסיסי

      סלמון הוא אחד הדגים הפופולאריים בארץ, אבל יכול לשעמם בקלות. כדי לעשות אותו יותר מעניין הפכנו אותו כאן להמבורגר – על ידי קיצוץ יסודי של הבשר בסכין ואחרי שצרבנו על המחבת הנחנו בין שתי פרוסות לחמניה רכה עם ירקות וסלט כרוב

      2 מדרגים / 3.43 כוכבים

      המבורגר סלמון עם סלט כרוב אדום, עבור שטראוס (אפיק גבאי)
      המבורגר סלמון עם סלט כרוב אדום, עבור שטראוס (אפיק גבאי)

      מצרכים

      • 3 מנות
      • להמבורגר:
      • 500-600 גרם פילה סלמון טרי (ללא עור ואדרות) טחון או קצוץ ידנית למרקם טחון
      • מלח ופלפל שחור גרוס
      • מעט שמן, לטיגון
      • להגשה:
      • עלי חסה טריים
      • 1 עגבנייה, חתוכה לפרוסות
      • 3 לחמניות המבורגר/לחמניות עגולות
      • סלט כרוב במיונז מוכן

      אופן ההכנה

      • 1. שמים את הסלמון הטחון או הקצוץ בקערה ומתבלים במלח ופלפל.
      • 2. יוצרים מהתערובת 3 קציצות בגודל אחיד ומעצבים לצורת המבורגר.
      • 3. מחממים מעט שמן במחבת טפלון רחבה וצורבים את הקציצות כ-3 דקות מכל צד או עד שהסלמון מזהיב ומבושל כמעט לחלוטין.
      • 5. ההגשה: שמים את ההמבורגרים בלחמניות עם הירקות וסלט הכרוב.אם רוצים, קולים את הלחמניות על המחבת לפני ההגשה.

      עוד מתכוני דגים ומאכלי ים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -