לביבת סמבה

במיוחד לכבוד חג חנוכה, ניצן רז, השף של מסעדת "סושי סמבה" הנהדרת חושף את המתכון של הלביבות שלהם, הכוללות צלופח, סלמון וכמובן- אצות.

מתכון מאת: ניצן רז, מערכת וואלה!
לביבת סמבה. נמרוד סונדרס
לביבת סמבה

מצרכים

  • ל-4 מנות:
  • 1 קישוא
  • 1 גזר
  • 1 תפו"א או בטטה
  • 150 גרם פילה סלמון קצוץ
  • 50 גרם צלופח (לא חובה)
  • 50 גרם אצות היג'יקי
  • 60 גרם פנקו
  • להגשה:
  • יוגורט
  • נבטי חמניה

אופן ההכנה

  • 1. בקערה מערבבים את כל חומרי הלביבה היטב.
  • 2. במחבת מחממים שמן בעומק 2 ס"מ. בעזרת 2 כפות, מעבירים את הבלילה במחבת בצורת לביבה. מטגנים מספר דקות מכל צד עד שהלביבה מזהיבה. מוציאים ומספיגים בנייר סופג.
  • 3. מגישים על יוגורט ומעטרים בנבטי חמניה טריים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully