מתכונים חמים

לביבת סמבה

במיוחד לכבוד חג חנוכה, ניצן רז, השף של מסעדת "סושי סמבה" הנהדרת חושף את המתכון של הלביבות שלהם, הכוללות צלופח, סלמון וכמובן- אצות.

מתכון מאת: ניצן רז, מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

לביבת סמבה

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-4 מנות:
  • 1 קישוא
  • 1 גזר
  • 1 תפו"א או בטטה
  • 150 גרם פילה סלמון קצוץ
  • 50 גרם צלופח (לא חובה)
  • 50 גרם אצות היג'יקי
  • 60 גרם פנקו
  • להגשה:
  • יוגורט
  • נבטי חמניה
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. בקערה מערבבים את כל חומרי הלביבה היטב.
  • 2. במחבת מחממים שמן בעומק 2 ס"מ. בעזרת 2 כפות, מעבירים את הבלילה במחבת בצורת לביבה. מטגנים מספר דקות מכל צד עד שהלביבה מזהיבה. מוציאים ומספיגים בנייר סופג.
  • 3. מגישים על יוגורט ומעטרים בנבטי חמניה טריים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully