פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      לביבת סמבה

      במיוחד לכבוד חג חנוכה, ניצן רז, השף של מסעדת "סושי סמבה" הנהדרת חושף את המתכון של הלביבות שלהם, הכוללות צלופח, סלמון וכמובן- אצות.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      לביבת סמבה (נמרוד סונדרס)
      לביבת סמבה (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • ל-4 מנות:
      • 1 קישוא
      • 1 גזר
      • 1 תפו"א או בטטה
      • 150 גרם פילה סלמון קצוץ
      • 50 גרם צלופח (לא חובה)
      • 50 גרם אצות היג'יקי
      • 60 גרם פנקו
      • להגשה:
      • יוגורט
      • נבטי חמניה

      אופן ההכנה

      • 1. בקערה מערבבים את כל חומרי הלביבה היטב.
      • 2. במחבת מחממים שמן בעומק 2 ס"מ. בעזרת 2 כפות, מעבירים את הבלילה במחבת בצורת לביבה. מטגנים מספר דקות מכל צד עד שהלביבה מזהיבה. מוציאים ומספיגים בנייר סופג.
      • 3. מגישים על יוגורט ומעטרים בנבטי חמניה טריים.

      עוד מתכוני דגים ומאכלי ים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -