לביבות סלמון, שמיר ואפונה

הנה קציצות של דגים שגם הילדים ישמחו לאכול (ולעזור להכין): פשוט מערבבים את הסלמון יחד עם אפונה ירוקה, שמיר קצוצץ וביצה, ומקבלים לביבות ירוקות המסתירות ניחוח מיוחד במינו.

מתכון מאת: מערכת וואלה!
לביבות סלמון, שמיר ואפונה ירוקה. ברני ארדוב
לביבות סלמון, שמיר ואפונה ירוקה

מצרכים

  • 400 גרם סלמון טרי נקי מעצמות ועור
  • 100 גרם (כחצי כוס) אפונה ירוקה
  • 2 כפות שמיר קצוץ
  • 1 ביצה
  • 2 כפות קמח מלא
  • מלח ופלפל לבן טחון

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-230 מעלות, ואופים את הסלמון למשך כ-12 דקות. מוציאים ומקררים.
  • 2. מפוררים את הסלמון לתוך קערה גדולה ומוסיפים את יתר המרכיבים. מערבבים היטב.
  • 3. מחממים תנור ל-230 מעלות (או החום הכי גבוה שאפשר) יוצרים לביבות מהמרכיבים, משמנים תבנית אפיה ואת הלביבות ואופים כ-12-15 דקות עד שהקציצות מוכנות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully