מתכונים חמים

לביבות סלמון, שמיר ואפונה

הנה קציצות של דגים שגם הילדים ישמחו לאכול (ולעזור להכין): פשוט מערבבים את הסלמון יחד עם אפונה ירוקה, שמיר קצוצץ וביצה, ומקבלים לביבות ירוקות המסתירות ניחוח מיוחד במינו.

מתכון מאת: ,מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

לביבות סלמון, שמיר ואפונה ירוקה

מחשבון המרות

מצרכים

  • 400 גרם סלמון טרי נקי מעצמות ועור
  • 100 גרם (כחצי כוס) אפונה ירוקה
  • 2 כפות שמיר קצוץ
  • 1 ביצה
  • 2 כפות קמח מלא
  • מלח ופלפל לבן טחון

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-230 מעלות, ואופים את הסלמון למשך כ-12 דקות. מוציאים ומקררים.
  • 2. מפוררים את הסלמון לתוך קערה גדולה ומוסיפים את יתר המרכיבים. מערבבים היטב.
  • 3. מחממים תנור ל-230 מעלות (או החום הכי גבוה שאפשר) יוצרים לביבות מהמרכיבים, משמנים תבנית אפיה ואת הלביבות ואופים כ-12-15 דקות עד שהקציצות מוכנות.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/הלתנאי שימוש
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully