פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      לביבות סלמון, שמיר ואפונה

      הנה קציצות של דגים שגם הילדים ישמחו לאכול (ולעזור להכין): פשוט מערבבים את הסלמון יחד עם אפונה ירוקה, שמיר קצוצץ וביצה, ומקבלים לביבות ירוקות המסתירות ניחוח מיוחד במינו.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      לביבות סלמון, שמיר ואפונה ירוקה (ברני ארדוב)
      לביבות סלמון, שמיר ואפונה ירוקה (ברני ארדוב)

      מצרכים

      • 400 גרם סלמון טרי נקי מעצמות ועור
      • 100 גרם (כחצי כוס) אפונה ירוקה
      • 2 כפות שמיר קצוץ
      • 1 ביצה
      • 2 כפות קמח מלא
      • מלח ופלפל לבן טחון

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים תנור ל-230 מעלות, ואופים את הסלמון למשך כ-12 דקות. מוציאים ומקררים.
      • 2. מפוררים את הסלמון לתוך קערה גדולה ומוסיפים את יתר המרכיבים. מערבבים היטב.
      • 3. מחממים תנור ל-230 מעלות (או החום הכי גבוה שאפשר) יוצרים לביבות מהמרכיבים, משמנים תבנית אפיה ואת הלביבות ואופים כ-12-15 דקות עד שהקציצות מוכנות.

      עוד מתכוני דגים ומאכלי ים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -