וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לביבות סלק, רוקפור ופטרוזיליה

מתכון מאת: מערכת וואלה

לביבות סלק, רוקפור ופטרוזיליה. ברני ארדוב
לביבות סלק, רוקפור ופטרוזיליה

מצרכים למתכון

  • 2 סלקים בינוניים מקולפים
  • 1 תפוח-אדמה גדול קלוף
  • חצי כוס קמח מלא
  • 4 שיני שום כתוש
  • 1 ביצה
  • 50 גרם גבינת רוקפור קרה, או גבינה כחולה מסוג דומה
  • 2 כפות עלי פטרוזיליה קצוצים
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה

  • 1. שמים את הסלקים בסיר גדול עם מים ומביאים לרתיחה, מבשלים כ-25 דקות, מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עוד כ-20 דקות עד שהסלק ותפוח האדמה רכים.
  • 2. מוציאים מהסיר ומסננים ומקררים, כשהירקות קרים, מגרדים בפומפייה גסה.
  • 3. מערבבים את כל המרכיבים ומפוררים פנימה את הגבינה הכחולה, מתבלים במלח ופלפל.
  • 4. אופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות במשך כ-30-40 דקות עד שהלביבות מוכנות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully