פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      לביבות סלק, רוקפור ופטרוזיליה

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      לביבות סלק, רוקפור ופטרוזיליה (ברני ארדוב)
      לביבות סלק, רוקפור ופטרוזיליה (ברני ארדוב)

      מצרכים

      • 2 סלקים בינוניים מקולפים
      • 1 תפוח-אדמה גדול קלוף
      • חצי כוס קמח מלא
      • 4 שיני שום כתוש
      • 1 ביצה
      • 50 גרם גבינת רוקפור קרה, או גבינה כחולה מסוג דומה
      • 2 כפות עלי פטרוזיליה קצוצים
      • מלח ופלפל שחור

      אופן ההכנה

      • 1. שמים את הסלקים בסיר גדול עם מים ומביאים לרתיחה, מבשלים כ-25 דקות, מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עוד כ-20 דקות עד שהסלק ותפוח האדמה רכים.
      • 2. מוציאים מהסיר ומסננים ומקררים, כשהירקות קרים, מגרדים בפומפייה גסה.
      • 3. מערבבים את כל המרכיבים ומפוררים פנימה את הגבינה הכחולה, מתבלים במלח ופלפל.
      • 4. אופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות במשך כ-30-40 דקות עד שהלביבות מוכנות.

      עוד מתכוני ירקות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -