סלט פסטה מקסיקני
סלט פסטה פוזילי מקסיקני עם תירס, עגבניות שרי, בצל ושעועית
מצרכים
- 3-4 מנות
- 1/2 חבילת פסטה קצרה מבושלת (למשל פוזילי, פנה או פרפלה)
- 2 גבעולים של בצל ירוק קצוץ דק
- 1 כוס שעועית מבושלת (אפשר מוקפאת שהופשרה)
- 1 כוס גרגרי תירס מבושלים (אפשר מוקפאים ומופשרים)
- 1/2 בצל סגול, פרוס דק
- חופן עגבניות שרי חצויות (או קוביות מעגבנייה יפה ובשלה)
- לרוטב:
- 2-3 כפות שמן זית
- מלח
- מעט אורגנו מיובש
- מיץ לימון טרי לפי הטעם
אופן ההכנה
- 1. מערבבים את הפסטה עם שאר חומרי הסלט.
- 2. מתבלים שמן הזית, מלח, האורגנו ומיץ הלימון.
- טיפ: את הסלט אפשר להכין ערב לפני ולקחת לעבודה. אם אוהבים חריף, ניתן להוסיף פלפל צ'ילי אדום קצוץ למנה.