טאבולה כרובית של אבי ביטון
אם בשיא החום מתחשק רק סלט, לא פשוט להגות כל יום רעיון חדש. בדיוק בשביל זה אנחנו פה, עם טאבולה כרובית צבעוני ונטול גלוטן
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- לסלט הכרובית:
- 3 כוסות פרחי כרובית קצוצים דק
- 12 משמשים מיובשים פרוסים דק
- 6 כפות אגוזי לוז מלך קצוצים
- צרור עלי נענע קצוצים
- צרור בצל ירוק קצוץ דק
- 1/4 בצל סגול קצוץ
- צרור כוסברה או פטרוזיליה קצוצה
- לרוטב:
- 2 כפות דבש
- 5 כפות שמן זית
- מיץ מלימון אחד
- מלח
- פלפל
אופן ההכנה
- 1. קוצצים את הכרובית, הבצל, המשמשים, האגוזים והירוקים ומכניסים לקערה.
- 2. מכניסים את הדבש, מיץ הלימון ושמן הזית לתוך צנצנת, מתבלים במלח ופלפל ומנערים היטב.
- 3. שופכים את הרוטב על הסלט, מערבבים כך שכל הכרובית תקבל את הרוטב באופן שווה ומגישים.
- שתף
- 8 תגובות