טאבולה כרובית של אבי ביטון
אם בשיא החום מתחשק רק סלט, לא פשוט להגות כל יום רעיון חדש. בדיוק בשביל זה אנחנו פה, עם טאבולה כרובית צבעוני ונטול גלוטן
מצרכים
- לסלט הכרובית:
- 3 כוסות פרחי כרובית קצוצים דק
- 12 משמשים מיובשים פרוסים דק
- 6 כפות אגוזי לוז מלך קצוצים
- צרור עלי נענע קצוצים
- צרור בצל ירוק קצוץ דק
- 1/4 בצל סגול קצוץ
- צרור כוסברה או פטרוזיליה קצוצה
- לרוטב:
- 2 כפות דבש
- 5 כפות שמן זית
- מיץ מלימון אחד
- מלח
- פלפל
אופן ההכנה
- 1. קוצצים את הכרובית, הבצל, המשמשים, האגוזים והירוקים ומכניסים לקערה.
- 2. מכניסים את הדבש, מיץ הלימון ושמן הזית לתוך צנצנת, מתבלים במלח ופלפל ומנערים היטב.
- 3. שופכים את הרוטב על הסלט, מערבבים כך שכל הכרובית תקבל את הרוטב באופן שווה ומגישים.
- שתף
- 8 תגובות