- 1. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
-
- 2. בקערה שמים את כל הירקות. מתבלים בשמן זית, מלח ופלפל ומערבבים.
-
- 3. פורשים על משטח העבודה יריעת נייר אפייה. מניחים רבע מהירקות על היריעה. מעל מניחים פילה דג. מעל הדג מפזרים טימין, מזלפים מעל שמן זית ומוסיפים שלוק קטן (2-3 כפות) יין לבן.
-
- 4. סוגרים את המעטפת: מברישים את שולי נייר האפייה במעט ביצה טרופה. מקפלים לחצי, ואז עושים קפל קטן בפינה. ממרכז הקפל יוצרים קפל נוסף, וכך עושים קיפולים לאורך כל החבילה ליצירת מעטפה. חוזרים על הפעולה עם שאר הירקות והדגים.
-
- 5. אופים 15 דקות, עד שהדג התבשל לחלוטין.
-
- 6. מגישים מיד, בלי לפתוח את המעטפה נותנים לאורחים לפתוח.
-
- 7. ניתן לפזר עירית קצוצה על הדג לאחר פתיחת המעטפה.