פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פסטה עם ירקות

      מה כבר אפשר לעשות עם ירקות וספגטי? המתכון הבא שמשלב רטטוי ופסטה הוא בדיוק בשבילכם. השף יותם שמיר ממסעדת ליליות מסביר איך

      3 מדרגים / 3.36 כוכבים

      ספגטי רטטוי עם ירקות מוקפצים (יח
      ספגטי רטטוי עם ירקות מוקפצים (יח"צ , דרור עינב)

      מצרכים

      • 2-3 מנות
      • 1 פלפל אדום גדול
      • 1 פלפל צהוב גדול
      • 1 זוקיני בינוני
      • 1 חציל בינוני
      • 1 בצל סגול בינוני
      • 10 שיני שום קונפי
      • 10 גבעולי פטרוזיליה עם עלים
      • 100 מ"ל (בערך 1/3 כוס) ציר ירקות או מי הבישול של הפסטה
      • מלח, פלפל שחור גרוס
      • שמן זית
      • 500 גרם ספגטי

      אופן ההכנה

      • 1. מכינים קונפי שום.
      • 2. חותכים את הירקות לקוביות בגודל 1X1 ס"מ וקוצצים את הפטרוזיליה.
      • 3. מרתיחים סיר לפסטה במים וממליחים.
      • 4. במחבת גדולה מחממים כף שמן זית על להבה גבוהה ומוסיפים את הירקות בסדר הבא במרווחים של חצי דקה עד דקה: שני סוגי הפלפלים, הבצל הסגול, החציל והזוקיני.
      • 5. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס ומוסיפים את ציר הירקות. מצמצמים את הנוזלים.
      • 6. בינתיים מבשלים את הפסטה במים הרותחים עד לדרגת אל-דנטה, מסננים ומוסיפים למחבת עם הירקות.
      • 7. מפזרים מעל את קונפי השום והפטרוזיליה הקצוצה ומגישים.

      עוד מתכוני פסטה

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -