מתכונים חמים

פסטה עם ירקות

מה כבר אפשר לעשות עם ירקות וספגטי? המתכון הבא שמשלב רטטוי ופסטה הוא בדיוק בשבילכם. השף יותם שמיר ממסעדת ליליות מסביר איך

מתכון מאת: סוגת
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

ספגטי רטטוי עם ירקות מוקפצים

מחשבון המרות

מצרכים

  • 2-3 מנות
  • 1 פלפל אדום גדול
  • 1 פלפל צהוב גדול
  • 1 זוקיני בינוני
  • 1 חציל בינוני
  • 1 בצל סגול בינוני
  • 10 שיני שום קונפי
  • 10 גבעולי פטרוזיליה עם עלים
  • 100 מ"ל (בערך 1/3 כוס) ציר ירקות או מי הבישול של הפסטה
  • מלח, פלפל שחור גרוס
  • שמן זית
  • 500 גרם ספגטי
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מכינים קונפי שום.
  • 2. חותכים את הירקות לקוביות בגודל 1X1 ס"מ וקוצצים את הפטרוזיליה.
  • 3. מרתיחים סיר לפסטה במים וממליחים.
  • 4. במחבת גדולה מחממים כף שמן זית על להבה גבוהה ומוסיפים את הירקות בסדר הבא במרווחים של חצי דקה עד דקה: שני סוגי הפלפלים, הבצל הסגול, החציל והזוקיני.
  • 5. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס ומוסיפים את ציר הירקות. מצמצמים את הנוזלים.
  • 6. בינתיים מבשלים את הפסטה במים הרותחים עד לדרגת אל-דנטה, מסננים ומוסיפים למחבת עם הירקות.
  • 7. מפזרים מעל את קונפי השום והפטרוזיליה הקצוצה ומגישים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully