וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט פסטה ורודה

לקערת הפסטה נוסיף מיץ סלק שגם יצבע אותה בוורוד יפה וגם יעשיר את טעמה. חגיגה אמיתית. מתכון גאון, שיהפוך גם את מנת הפסטה של הילדים לאטרקטיבית במיוחד ועל הדרך גם לבריאה יותר

מתכון מאת: אורלי פלאי- ברונשטיין, מערכת וואלה

סלט פסטה ורודה עם סלק. נמרוד סונדרס
סלט פסטה ורודה עם סלק

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות
  • חבילת פסטה פפיונים (פרפלה)
  • 1 סלק מבושל
  • מיץ מחצי לימון
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 100 גרם גבינת פטה
  • 3 גבעולי בצל ירוק קצוצים

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את הפסטה במי מלח רותחים עד לדרגת אל דנטה. מצננים.
  • 2. מרסקים את הסלק בבלנדר עד לקבלת נוזל. מסננים ומוסיפים לנוזל מיץ לימון.
  • 3. מערבבים את הנוזל שהתקבל בקערה עם הפסטה, שמן זית, מלח ופלפל. טועמים ומתקנים תיבול.
  • 4. לפני ההגשה מפזרים מלמעלה פטה ובצל ירוק.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully