- 1. הכנת בצק: מחממים תנור ל-180 מעלות ובקערה גדולה מערבבים היטב את החומרים היבשים קמח, קקאו, סוכר ומלח.
- 2. בקערה בינונית אחרת מקציפים את הביצים והשמן. מוסיפים את הרוויון וממשיכים להקציף. לבסוף מוסיפים את נוזל הקפה כשהוא קר לחלוטין.
- 3. שופכים את הבלילה הרטובה אל תוך הקערה עם החומרים היבשים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ומבריקה. יש להקפיד לערבב היטב על מנת שלא יוותרו גושים, אבל לא יותר מדי, על מנת שהעוגה לא תצא דחוסה מדי.
- 4. יוצקים את הבלילה ל-2 תבניות חד פעמיות בגודל 20x30 ס"מ (כ-920 גרם בכל תבנית) ואופים 20 דקות. מומלץ להחליף בין התבניות במחצית זמן האפיה (לא לפני) לקבלת תוצאה אחידה.
- 5. בתום האפיה מצננים לחלוטין כשעה ואז מחלצים מהתבניות ומניחים הפוך על נייר אפיה, כשהתחתיות כלפי מעלה.
- 6. בינתיים מכינים את הקרם: מקציפים יחד את כל החומרים לקרם חזק ומכניסים למקרר להתייצבות ל-15 דקות לפחות.
- 7. הרכבת העוגה: מניחים עוגה אחת בתוך תבנית חדשה ונקיה, יוצקים מעליה את הקרם (משאירים ממנו מעט לקישוט בסוף), מיישרים היטב לשכבה אחידה ומניחים מעל את העוגה השניה כאשר החלק השטוח והישר פונה כלפי מעלה. טופחים קלות מטה ומכניסים למקרר ל-3 שעות לפחות.
- 8. הכנת ציפוי השוקולד: לתוך קלחת קטנה מכניסים את כל החומרים ומבשלים על אש נמוכה עד שכולם נמסים ומתאחדים לבלילה חלקה ומבריקה מאד. מסירים מהאש וממשיכים לטרוף מדי פעם על מנת לצנן בהדרגה עד לטמפ' הגוף (בודקים עם האצבע).
- 9. יוצקים את הציפוי על העוגה ומזיזים את התבנית מצד לצד על מנת שהעוגה תכוסה באופן אחיד. מחזירים למקרר.
- 10. הגשה: חותכים את העוגה למלבנים אישיים. מזלפים פרח במרכז כל מלבן, ומגישים לצד משקה חם.