- 1. טוחנים יחד או קוצצים קטן, את הפטרוזיליה, הכוסברה, השום הצ'ילי והתבלינים. יוצקים שמן זית לפי הצורך ומערבבים היטב לקבלת סלסה סמיכה. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
- 2. מייבשים היטב את עור הסרדינים, אפשר באמצעות נייר סופג ומתבלים אותו במעט מלח- הייבוש והמלח יבטיחו שהעור לא יידבק למחבת.
- 3. מניחים מתערובת עשבי התיבול שהכנו על פילה פתוח של סרדין ומכסים עם סרדין נוסף כך שיתקבל סנדביץ'. ממשיכים כך עם שאר הזוגות.
- 4. מקמחים את זוגות הסרדינים בקמח, ונפתרים מעודפים.
- 5. מחממים שמן במחבת ומטגנים בזהירות את הסרדינים הממולאים משני הצדדים. יש להקפיד לא לטגן אותם יתר על המידה כדי לא לייבש אותם.
- 6. מגישים עם פלחי לימון ופזרוזיליה קצוצה מעל. ניתן לגרד מעליהם גם קליפת לימון